Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Netfilx devine mai scump

Cu ceva timp în urmă, specialiștii în industrie au anticipat o rundă de majorări de prețuri pentru compania Netflix. Ultima majorare a taxelor de abonament a avut loc în Statele Unite, în ianuarie 2019. Ulterior, Netflix majorând costul unor abonamente și în Canada, ceea ce se va “traduce” ulterior și în Europa, inclusiv în România.

Din punct de vedere al prețurilor, creșterea va fi între 1-2$, abonamentul standard devenind de la 13$/lună la 14$/lună, iar abonamentul premium transformandu-se de la 16$/luna la 18$/lună.

Dacă ești abonat vechi, aceasta decizie te vă afecta în săptămânile ce urmează, iar daca ești abonat nou, vei plăti direct noul preț.

De asemenea, creșterile de preț vin, deoarece Netflix încearcă să învestească mai mulți bani în conținutul său. Compania a mărit bugetul anual de conținut, în fiecare an, în ultimii 7 ani, cheltuind astfel estimativ 18,5 miliarde de dolari doar în 2020. În același timp, Netflix treuie să se asigure că oferă un conținut de calitate și variat, datorită concurenței mari de pe piață. Atenția oamenilor a fost împărțită către HBO Max, Disney Plus, YouTube, Twitch și așa mai departe.

Purtătorul de cuvânt al Netflix, spune că prețurile au fost actualizate “astfel încât să putem continua să oferim mai multe emisiuni TV și filme. Ca întotdeauna oferim o gamă de planuri, astfel încât oamenii să poată alege un preț care funcționează cel mai bine pentru bugetul lor”.

Așadar, deși prețurile la abonamente vor crește, așteptăm din partea celor de la Netflix, mai mult conținut variat, la o calitate înaltă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...