Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

Natec Genesis GX88 este un mouse remarcabil la un preţ atractiv

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Din nefericire, ambalajul nu a suferit modificări de design faţă de ceea ce ştiam până acum, sugerând astfel un produs oarecum plictisitor, ceea ce nu este adevărat în cazul de faţă.

Natec Genesis GX88 - ambalaj fata Natec Genesis GX88 - ambalaj spate

Din fericire, cutia este prevăzută cu un perete frontal dublu ce ascunde o fereastră de vizionare a produsului.

Natec Genesis GX88 - ambalaj fata deschis

În interior, se află un manual de utilizare, un disc optic cu drivere şi aplicaţii şi un set suplimentar de picioare din teflon.

ASUS MB168B+ - accesorii

Mouse-ul în sine se prezintă cu un design agresiv şi o combinaţie negru-roşu ce arată mai bine decât probabil vă aşteptaţi. Laterale sunt acoperite cu un plastic foarte fin pe partea dreaptă şi cu cauciuc pe partea stângă pentru a obţine o aderenţă sporită.

Natec Genesis GX88 - sus fata Natec Genesis GX88 - sus spate

Partea inferioară, confecţionată dintr-un plastic mai rigid decât mă aşteptam pentru acest segment de preţ, conţine cele 3 zone de contact pentru o glisare cât mai lină.

Natec Genesis GX88 - jos

Pe lângă butoanele clasice – stânga, dreapta, scroll orizontal-vertical + click, Forward şi Back, mai sunt prezente butoane pentru selectarea unuia dintre cele 5 profile personalizabile, selectarea unui nivel de rezoluţie din cele 4 configurabile, ajustarea rezoluţiei în paşi de 200DPI de la 200 până la 8200DPI pe fiecare axă şi a acceleraţiei folosite pentru Scroll de la 1 la 9 şi 2 butoane suplimentare pentru gaming.

Natec Genesis GX88 - butoane 1 Natec Genesis GX88 - butoane 2 Natec Genesis GX88 - butoane 3

Butoanele sunt completate de o serie de LED-uri care indică rezoluţia aplicată pe fiecare axă, acceleraţia folosită pentru Scroll şi nivelul de rezoluţie ales din cele 4 disponibile. De asemenea, Natec Genesis GX88 dispune de un backlight pulsatoriu pentru Scroll şi butonul de profil ce îşi schimbă culoarea în funcţie de profilul selectat. Surprinzător, totul arată mai bine decât anticipasem iniţial.

Natec Genesis GX88 - aprins

Un ultim detaliu pe care ar trebui să îl ştiţi este că mouse-ul foloseşte un cablu textil cu lungimea de 2m prevăzut la capăt cu un conector USB aurit.

Natec Genesis GX88 - conector

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 Comments

2 Comments

  1. burebista

    7 January 2014 at 12:06

    Numa’ bun review-ul ca aveam un voucher de fix 200 lei cu care n-avam ce face.
    Miine ajunge asta la mine ca m-am cam plictist de CM Inferno.
    Sa traiesti Radu si toate cele bune in 2014 si anii urmatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

PC Garage dă startul astăzi la o nouă campanie din seria „Back to School”, unde timp de 34 de zile vor oferi cadouri şi...