Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

Natec Genesis GX66 vizează gamerii strâmtoraţi financiar

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Natec este o marcă mai puţin cunoscută, dar care încearcă să se facă cunoscută prin produse accesibil şi în special prin periferice dedicate gamerilor cu bugete reduse. Mă refer la familia Natec Genesis, care include controllere, tastaturi, mouse-uri, pad-uri pentru mouse şi headset-uri. Cu headset-ul de buget H55 aţi făcut deja cunoştinţă, aşa că astăzi aş vrea să vă prezint mouse-ul de top din categoria Wired al celor de la Natec.

Natec Genesis GX66 - specificatii

Dotat cu un senzor IR de 3200DPI, Genesis GX66 este livrat într-o cutie din carton ieftin ce sugerează încă de la început segmentul de piaţă vizat. Cu toate acestea, ambalajul este prevăzut cu un perete frontal dublu ce ascunde o fereastră care permite vizionarea produsului.

Natec Genesis GX66 - ambalaj fata Natec Genesis GX66 - ambalaj spate

Natec Genesis GX66 - ambalaj fata deschis

Pentru a reduce costurile, GX66 nu este acompaniat de niciun fel de accesorii, ci doar de discul optic cu drivere şi manualul de utilizare.

Natec Genesis GX66 - accesorii

Din punctul de vedere al design-ului şi construcţiei, Natec Genesis GX66 nu este cel mai fericit exemplu de pe piaţă. Costul redus al plasticului utilizat este mascat de aspectul lucios al acestuia, ce scoate însă în evidenţă amprentele utilizatorului. Apoi, zonele iluminate s-ar putea dovedi a nu fi pe placul oricui. Pe lângă butoanele standard, GX66 mai dispune de butoane pentru ajustarea rezoluţiei şi butoane Back şi Forward pentru navigare.

Natec Genesis GX66 - sus fata Natec Genesis GX66 - sus spate

Natec Genesis GX66 - jos spate

Este de apreciat însă utilizarea unui cablu textil cu lungimea de 2m, pe care trebuie să recunosc că nu mă aşteptam să îl întâlnesc în acest segment de piaţă.

Natec Genesis GX66 - conector

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 Comments

3 Comments

  1. Znuff

    9 April 2013 at 00:13

    Daca puneau butoanele 6-7 deasupra/sub butoanele 4-5 era de vis.

    Altfel pozitionarea lor personal imi este inutila (vorbesc din punctul de vedere al unuia care joaca MMO-uri).

    Dragut feature cablul textil, un loc in care Logitech cu al sau deloc-ieftin G700 ar avea de invatat, cablul de incarcare fiind unul dintr-un plastic foarte rigid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

mobile

Noile modele anunțate: Redmi 9, 9A și 9C confirmă în continuare misiunea Xiaomi, aceea de a aduce tehnologie de top pentru toată lumea. Redmi...