Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Motorola anunță cel mai nou dispozitiv din gama moto g: noul moto g22

Motorola lansează cel mai nou smartphone din familia moto g, noul g22, un dispozitiv cu un design elegant și specificații de top. Moto g22 este echipat cu un sistem de camere Quad de 50MP, ecran Max Vision de 6,5 inci, cu rată de refresh a imaginii de 90 Hz și o baterie de 5.000 mAh care ajută utilizatorii să se bucure de experiențe impresionante pentru intervale de timp îndelungate.

 

Cu noul moto g22, utilizatorii pot face fotografii mai clare și mai vibrante, cu o sensibilitate de patru ori mai bună în condiții de lumină redusă datorită senzorului de 50MP, cu tehnologie Quad Pixel cu care este dotată camera principală. Mai mult, obiectivul ultra-wide de 118º surprinde de patru ori mai multe detalii într-un singur cadru, iar utilizatorilor le va fi mai ușor ca niciodată să realizeze imagini impresionante, fie că este vorba despre peisaje urbane, fotografii de familie sau de momentele speciale cu prietenii.

 

Moto g22 este prevăzut cu un senzor de adâncime care le permite utilizatorilor să transforme fotografiile de zi cu zi în portrete cu aspect profesional. În plus, camera Macro Vision oferă un cadru de 2,5 ori mai cuprinzător decât un obiectiv standard, realizând prim-planuri extreme cu ușurință. De asemenea, camera frontală de 16MP le permite utilizatorilor să prindă mai multe elemente într-un singur cadru, chiar și în fotografiile de tip selfie.

Noul dispozitiv moto g transformă experiența gaming-ului într-una de neuitat, datorită ratei de refresh a imaginii de 90 Hz, ce oferă performanțe impresionante. De asemenea, utilizatorii pot urmări show-urile și serialele preferate pe un smartphone cu ecran Max Vision ultra-wide de 6,5 inci.

Cu moto g22, utilizatorii își pot gestiona activitățile de zi cu zi de pe un smartphone rezistent la apă, cu design subțire și elegant și finisaj premium din polimer acrilat durabil.

Moto g22 vine cu o baterie de 5000 mAh, astfel încât utilizatorii vor dispune de mai mult timp pentru activitățile lor favorite. Noul smartphone funcționează cu Android 12 pentru performanțe sigure, fără skin-uri complicate sau aplicații duplicate. În plus, funcția My UX permite activarea lanternei și realizarea fotografiilor prin simpla mișcare a telefonului.

Disponibilitate și prețuri

Moto g22 va fi disponibil în Europa, în trei culori: Cosmic Black, Iceberg Blue și Pearl White începând cu luna aprilie, la prețul recomandat de 169.99 euro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...