Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Momentul mult asteptat a sosit! GeForce RTX 3080Ti si RTX 3070Ti au fost prezentate

NVIDIA a anunțat două noi adiții în familia GeForce RTX – GeForce RTX 3080 Ti și GeForce RTX 3070 Ti – disponibile curând în rețeaua de parteneri globali GeForce. Noul flagshipuri de gaming din familia RTX, RTX 3080 Ti va fi disponibil global începând cu 3 iunie la prețul de 6000 RON, iar RTX 3070 Ti va fi disponibil săptămâna viitoare începând de la 3000 RON.

Pe când genrațiile trecute de plăci video gestionau jocurile ambițioase ale vremurilor respective, jocurile contemporane precum Cyberpunk 2077 și Watch Dogs: Legion au elevat realismul – și implicit au crescut cererile plăcilor video moderne.

Cu arhitectura NVIDIA Ampere la baza, RTX 3080 Ti livrează un salt incredibil în performanță și fidelitate, împreună cu funcționalități precum ray tracing, NVIDIA DLSS care crește performanța prin AI, NVIDIA Reflex care scade latența, NVIDIA Broadcast care ajută la streaming și memorie adițională care îi permite, de asemenea, să facă față și celor mai populare aplicații creative.

„Cu RTX fiind un succes atât de mare, gamerii și creatorii de conținut vor fi încântați cu performanța și funcțiile aduse de GeForce RTX 3080 Ti,” a spus Jeff Fisher, senior vice president pentru divizia GeForce la NVIDIA. „Ca noul flagship al familiei RTX, GeForce RTX 3080 Ti este cel mai bun upgrade pentru entuziaștii de plăci video din oricare generație.”

Performanță de neîntrecut

Pentru o varietate de titluri ray-traced și rasterizate DirectX și Vulkan, GeForce RTX 3080 Ti este o adevărată forță în gaming, care oferă și latență mai scăzută pentru receptivitate a jocurilor mai mare și un avantaj competitive pentru jocurile pe care milioane de oameni le joacă astăzi.

Pentru gamerii care încă folosesc mult îndrăgita GTX 1080 Ti, RTX 3080 Ti este de 2 ori mai rapidă în rasterizare tradițională și mult mai rapidă cu ray tracing sau alte funcționalități de ultimă generație pornite în jocuri.

GeForce RTX 3070 Ti este la fel de impresionantă în gama ei de preț, livrând de 1.5 ori mai multă performanță decât GeForce RTX 2070 SUPER și de 2 ori mai multe cadre pe secundă decât GTX 1070 Ti care s-a lansat în 2017.

Perfect pentru creatori de conținut

Cei peste 45 de milioane de profesioniști din zona creativă cer din ce în ce mai mult de la hardware-ul lor decât niciodată. Astfel, GeForce RTX 3080 Ti oferă o performanță ridicată și pentru zona creative.

Cu platforma NVIDIA Studio ca bază și cei 12GB de memorie GDDR6X pentru aplicații creative, RTX accelerează aplicația nr. 1 în fotografie (Adobe Photoshop), aplicația nr. 1 pentru editare video (Adobe Premiere Pro), aplicația nr. 1 de streaming (OBS) și fiecare aplicație de randare 3D. Acum sunt peste 70 de aplicații creative care dispun de ray tracing accelerat de RTX, DLSS sau funcții bazate pe AI.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...