Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Mio MiVue M760 Dual, camera perfectă pentru motocicletă

Mio Technology anunță prima cameră duală, special creată pentru utilizatorii și pasionații de motociclete, care se instalează direct pe motocicletă și care permite filmare atât în față, cât și în spate. Spre deosebire de camerele de acțiune, care filmează doar atât cât le permite bateria, modelul Mio MiVue M760 dual oferă pasionaților moto filmarea bi-direcțională permanentă, pentru întreaga călătorie, indiferent de durata acesteia.

Pentru că sezonul cald este în plin început, motocicleta devine un mijloc de transport sigur, rapid și preferat de foarte mulți români care vor sa se deplaseze atât în interiorul orașului, cât și în afară. Astfel, Mio dorește să ofere tuturor pasionaților de moto un dispozitiv complet, care dispune de cel mai performant senzor, de luminozitate scăzută, Sony STARVIS și o diafragmă F1.6 pentru a capta cât mai multă lumină, în special noaptea, oferind cea mai bună calitate a imaginii.

Pentru cei care vor să parcurgă distanțe mai mari, Mio MiVue M760 dual dispune de GPS încorporat pentru monitorizarea traseului, a vitezei și a direcției, funcție care poate fi dezactivată din aplicație și nu vor trebui să își facă griji cu privire la condițiile meteorologice, deoarece ambele camere sunt protejate de carcase metalice, iar întreg sistemul, inclusiv camerele sunt rezistente la apă.

Modelul MiVue M760 dual necesită instalare înainte de utilizare și dispune, de asemenea, de o telecomandă care se montează pe ghidon pentru a controla mai usor camerele. Sistemul dispune, de asemenea și de un buton pentru înregistrare de urgență dacă se dorește salvarea unui clip video în partiția protejată la suprascriere. Această funcționalitate nu numai că oferă un plus de siguranță utilizatorilor în caz de incident sau accident, ci oferă și posibilitatea de a salva un clip video cu un peisaj întâlnit sau poate a unui moment haios.

Pentru a oferi un întreg set de beneficii, MiVue M760 dual dispune și de WIFI cu care se pot verifica unghiurile și modul de filmare dar și pentru partajarea mai ușoară a clipurilor video.

Modelul este disponibil in magazinele online la un pret recomandat de 1.999 Lei.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...