Connect with us

Hi, what are you looking for?

software

Microsoft PowerPoint-coach în domeniul prezentărilor

Microsoft Presenter Coach, este funcționalitatea PowerPoint-ului ce vă ajută să vă practicați discursurile prezentărilor, iar acum este disponibil și în versiunea web.

Potrivit celor de la Microsoft, funcția va fi disponibilă pe Mac, Windows, iOS, android și desigur web.

PowerPoint Presenter Coach are capacitatea de a te asculta în timp ce exersezi o prezentare cu voce tare, analizând ceea ce spui, avertizandu-te dacă vorbești prea repede/încet, dacă folosești cuvinte precum “um” sau “ăhh”. Funcționalitatea a dat un randament incredibil de bun, atât pe Windows, cât și pe iOS, făcând cam tot ce Microsoft promitea că va face.

La sfârșitul fiecărei sesiuni de coaching, aplicația vă va oferi un mic raport, care vă spune ce trebuie să mai îmbunătățiți/exersați.

Funcția a primit câteva update-uri, prin care încearcă să vă îmbunătățească prezentarea. Vă poate privi limbajul corpului (în funcție de cât de aproape sunteți de cameră, dacă faceți contact vizual cu “audiența” sau dacă vă acoperiți fața cu diferite obiecte), de asemenea avertizandu-vă dacă repetați cuvinte sau dacă le spuneți greșit (și da, aplicația vă va spune să nu înjurați în timpul prezentării).

Aplicația va fi disponibilă pentru utilizatorii Mac, până la sfârșitul lunii. Microsoft a mai spus, că procesarea funcționalității se face pe serverele sale, dar nu este stocată. Așadar, funcția nu poate fi utilizată fară conexiune la internet.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...