Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Mercusys anunță reduceri de Black Friday pentru zeci de produse cu tehnologii de top

Mercusys, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la internet pentru cât mai mulți oameni anunță reduceri de Black Friday pentru zeci de echipamente performante de rețea din portofoliul companiei.

Anul acesta, dispozitivele vedetă ale acestei perioade sunt routerele cu tehnologia Wi-Fi 6, sistemele Mesh Gigabit din gama Mercusys Halo, dar și dispozitivele din categoria routerelor AC, range extendere, switch-uri, adaptoare și cele mai de succes modele în standardul N.

„Ne dorim să oferim în continuare cea mai bună calitate, la cel mai accesibil preț pentru toți clienții din România. Și anul acesta, de Black Friday, prioritatea noastră este ca tot mai mulți oameni să beneficieze de dispozitive care să ofere tehnologii de ultimă oră, precum Wi-Fi 6. Fie că este vorba de un router pentru apartament sau de un sistem mesh foarte performant care să ofere o conexiune puternică pentru întreaga casă, scopul nostru este acela ca fiecare persoană să găsească în portofoliul nostru exact ceea ce are nevoie, pentru cea mai bună experiență online”, a transmis Leon Chen, reprezentant Mercusys în România.

 

Produse performante pentru orice buzunar

De Black Friday 2021, la fel cum s-a întâmplat și în anul care a trecut, accentul cade pe produse foarte performante, care integrează cele mai noi tehnologii și care sunt capabile să acopere o gamă largă de necesități în ceea ce privește conectivitatea. De Black Friday ele vor putea fi cumpărate la prețuri promoționale din magazinele partenerilor Mercusys.

MR70X – primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6

Flagship-ul Mercusys MR70X a venit ca răspuns pentru numărul tot mai mare de dispozitive inteligente wireless pentru casă, aducând în casele utilizatorilor viitorul conexiunii, datorită standardului Wi-Fi 6. Acesta pune în aplicare o tehnologie avansată, concepută pentru a crește throughput-ul mediu de date în scenarii aglomerate de utilizare. Toate acestea pentru a oferi mai multe conexiuni simultane, pentru a extinde aria de acoperire Wi-Fi și pentru a menține transmisii stabile de date, îndeplinind nevoia unei experiențe wireless performante.

Dispozitivul oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei, crescând throughput-ul și eficiența de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie că vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de conținut va fi redat fluid și rapid, fără lag și fără întreruperi.

Routere cu cele mai noi tehnologii pentru toate nevoile de rețea ale utilizatorilor 

Routerul Mercusys MR50G AC1900 Dual Band Gigabit cu Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, Control Parental și Mod Access Point este un produs care asigură divertisment neîntrerupt cu viteze de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2,4 GHz) și oferă conexiuni stabile în întreaga locuință pentru ca utilizatorii să beneficieze de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia.

Mai mult, porturile Full Gigabit transferă datele prin cablu la viteze gigabit pentru performanțe maxime, iar tehnologia MU-MIMO permite routerului MR50G să comunice cu mai multe dispozitive în același timp. Nu în ultimul rând, funcția Smart Connect alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv, în așa fel încât totul să funcționeze optim.

De Black Friday utilizatorii vor putea achiziționa la prețuri promoționale și routerul Mercusys MR30G, un produs Wi-Fi Gigabit AC1200 care oferă conexiuni fără lag, la viteze de până la 1.2 Gbps (867 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda de 2.4 GHz), o administrare ușoară a rețelei, siguranță, dar și eficacitate prin funcțiile software, precum Control Parental, QoS și Rețea Guest.

Și modelul AC12G va fi inclus în promoția de Black Friday la un preț special, iar datorită acestui produs utilizatorii vor putea experimenta viteze gigabit pentru divertisment nelimitat, în timp ce conectează simultan și mai multe dispozitive. De asemenea, tehnologiile IGMP Proxy/Snooping, Bridge, Tag VLAN, permit streaming-ului (IPTV) să fie disponibil pe anumite porturi Gigabit LAN, optimizând conținutul video de înaltă rezoluție.

Conexiuni de top pentru întreaga locuință, cu cele mai performante sisteme mesh

Fie că vorbim despre filme, gaming online sau despre produsele smart home din locuință, utilizatorii nu trebuie să-și facă probleme cu privire la conexiunea Wi-Fi. Astfel, Halo H50G a fost conceput special pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp.

Pentru a păstra conexiunile cât mai puternice, au fost adăugate noi tehnologii precum AP Steering, Band Steering și APS (Adaptive Path Selection), care selectează automat cea mai bună conexiune pentru dispozitivele utilizatorilor, astfel încât rețeaua Wi-Fi să funcționeze la cea mai bună capacitate.  Fiecare unitate a sistemul Mesh Wi-Fi H50G oferă conexiuni dual-band foarte rapide, cu viteze combinate de până la 1.9 Gbps. Cu 6 fluxuri simultane de date, Halo H50G poate oferi dispozitivelor mai multă lățime de bandă, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai rapide viteze pentru streaming, gaming sau descărcări. Astfel, sistemul Mesh poate asigura viteze optime pentru până la 100 de dispozitive, iar cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO, Halo H50G menține telefoanele, computerele și dispozitivele IoT conectate simultan, furnizând cea mai bună performanță.

Tot din categoria sistemelor mesh Mercusys care pot fi achiziționate la reducere de Black Friday face parte și sistemul mesh Halo H30G, un produs cu acoperire pentru întreaga locuință, Folosind amplificatoare și receptoare de semnal speciale, Halo H30G amplifică eficient puterea de transmitere a semnalului și captează mai rapid semnalul, îmbunătățind considerabil distanța de transmisie și puterea semnalului Wi-Fi, pentru fiecare dispozitiv conectat.

Fiecare unitate a sistemului Halo oferă semnal Wi-Fi Dual-Band rapid și viteze totale de până la 1,3 Gbps. Semnalul Wi-Fi emis de unitățile Halo H30G te ajută să ai parte de streaming neîntrerupt, jocuri fără lag, vizionarea de filme HD fără întreruperi, descărcări de fișiere și multe altele, pe fiecare dispozitiv.

Lista completă a dispozitivelor care vor putea fi achiziționate de Black Friday, cu prețuri promoționale:

Routere Wi-Fi 6: 

Sisteme mesh: 

Routere Wi-Fi 5: 

Routere Wi-Fi 4:

Range extendere:

Switch-uri desktop:

Adaptoare:

Produsele oferite la reducere de Black Friday 2021 vor putea fi cumpărate din magazinele Altex, eMAG și Flanco, dar și prin intermediul partenerilor și distribuitorilor oficiali.

În România, partenerii de distribuție ai Mercusys sunt Network One Distribution, Royal Computers și Vitacom.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...