Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Lime adaugă noi funcții aplicației

Lime adaugă o actualizare aplicației pentru a facilita închirierea trotinetelor electrice.

Utilizatorii pot profita de facilitați precum “app-less riding”, rezervări de 10 minute sau configurarea vehiculului.

Clienții care nu au aplicația Lime pe telefon pot călători în continuare cu trotinetele puse la dispoziție de Lime, făcând o fotografie a codului QR al vehiculului și plătind prin Apple Pay sau Google Pay. Lime susține că va fi un instrument util pentru riderii care nu vor să facă un commitment între companiei și ei sau pur și simplu nu au spațiu pe telefon.

Update-ul funcționează descărcând temporar o parte din aplicația normală Lime, folosind funcția Instant Apps pe Android, iar pe iPhone feature-ul App Clips, care e disponibil de anul trecut fiind parte din iOS 14.

Partea cu rezervările constituie un mare avantaj pentru oricine se gândește să închirieze o trotinetă din apropiere. După testarea acestui feature în câteva locații cheie, Lime permite clienților să închirieze pentru 10 minute, pentru a elimina stresul utilizatorilor care doresc să folosească serviciul și nu găsesc trotineta dorită în locul semnalat pe hartă.

De asemenea, Lime va recomanda anumite vehicule utilizatorilor. Din momentul deschiderii aplicației, compania a va îndruma către cel mai apropiat vehicul cu cel mai bun range al bateriei. Combinat cu funcția de rezervare, Lime crede că acest lucru îi va ajuta pe clienți să își securizeze vehiculul mai repede, estimând că va dura „mai puțin de 5 secunde” pentru a rezerva un scuter după deschiderea aplicației.

Avem noutăți și pe partea de estetică a aplicației , Lime introducând “dark mode”, pentru a ajuta utilizatorii să vadă mai bine opțiunile noaptea.

Lime operează în peste 120 de orașe, de pe 5 continente, și se află într-o continuă creștere. În plus, pe lângă noutățile în materie de vehicule (motorete electrice și biciclete electrie), se zvonește că Lime se află în discuții pentru a deveni publică. Anul trecut, utilizatorii Lime au făcut peste 200 de milioane de plimbări cu scuterele și bicicletele electrice, compania preconizând că acest număr va crește semnificativ în 2021.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...