Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

LG a anunțat 3 noi telefoane din seria K

LG continuă să evolueze pe piața smartphone-urilor și adaugă 3 noi modele seriei K, LG K42, K52 și K62. Ultimele două modele având în dotare un display generos și cameră quad. Noile telefoane au fost confirmate pentru Europa, iar acestea vor fi disponibile începând cu luna octombrie.

Modelul K62 este vârful de gamă dintre cele 3, având un ecran IPS de 6.6 inch și o rezoluție Full HD+. Camera de pe spate are 48 MP, iar producătorul se laudă că este capabilă de live stream pe YouTube la o calitate premium. Camera frontala are și ea 28 MP, ceea ce înseamnă că nici la capitolul selfie-uri nu stă rău modelul K62. Pe lângă aceste specificații regăsim 4 GB RAM, 128 GB stocare și posibilitatea de upgrade cu ajutorul slotului microSD. Bateria de 4000 mah, în opinia mea, este puțin cam mică pentru un display atât de generos, dar poate LG a realizat o optimizare ca la carte și cei 4000 mah sunt suficienți.

Modelul K52 se bucură de același display ca și K62, însă a fost sacrificată camera frontală, având doar 13MP, iar stocarea este redusă la 64 de GB. Camera de pe spate este aceeași.

Ultimul, dar nu cel din urmă este micuțul K42 care vine cu un display de 6.6 inch, doar HD+ de această dată și o cameră frontală de 8 MP. Camera principală este de asemenea quad, însă are doar 13 MP, camera ultrawide are 5 MP, iar senzorii pentru Macro și Bokeh au 2 MP.


Modelul K42 se bucură de tehnologia LG „UV Coating” ce conferă spatelui o textură striată, astfel crescând aderența și în același timp rezistența smartphone-ului.

Noile telefoane K52 și K62 vor fi disponibile în 3 culori: albastru, roșu sau alb. De asemenea, spatele are un strat anti ampremente și modelele se bucură și de certificare militară MIL-STD-810G. Această certificare îl face rezistent la temperaturi extreme, șocuri termice, vibrații, șocuri fizice, umiditate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...