Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

KuppingerCole numește Check Point lider de piață în SASE Leadership Compass

Check Point a fost numit lider în studiul Leadership Compass for SASE Integrated Suites realizat de KuppingerCole cu Harmony Connect SASE, soluție care primește evaluări pozitive în securitate și utilizare, printre alte domenii. „Organizațiile care caută să obțină un nivel riguros de securitate printr-o soluție SASE ar trebui să pună Check Point pe lista lor de evaluare”, spune John Tolbert, autorul raportului și director de cercetare în domeniul securității cibernetice la KuppingerCole.

Raportul complet poate fi descărcat de aici – KuppingerCole Leadership Compass for SASE Integrated Suites.

Clasamentul liderilor se bazează pe o analiză riguroasă și aprofundată, detaliată într-un raport de 77 de pagini, care oferă o analiză comparativă a atributelor furnizorului, a capabilităților generale (securitate, utilizare etc.) și a funcțiilor serviciului de acces securizat specifice produsului.

Mai multe premii pentru Harmony Connect SASE

Cu Harmony Connect, Check Point oferă o soluție SASE simplă, axată pe prevenire, care oferă SWG, ZTNA, CASB și FWaaS pentru a proteja utilizatorii și birourile aflate în diverse locații printr-un control zero-trust al accesului, prevenire avansată a amenințărilor și protecție a datelor.

Pentru soluția sa Harmony Connect SASE, Check Point a fost clasat lider în următoarele categorii:

 • Overall Leader – Suma totală a evaluării subcategoriilor Market, Product și Innovation Leadership
 • Product Leader – Bazat pe prezența și caracterul complet al caracteristicilor necesare
 • Market Leader – Necesită acoperire globală și se bazează pe numărul de clienți, puncte de prezență, angajați, dimensiunea implementărilor, ecosistemul de parteneri și stabilitatea financiară

Analizând, Check Point a primit evaluări pozitive puternice în următoarele categorii:

 • Securitate
 • Ușurința în utilizare
 • Poziția pe piață
 • Stabilitate financiară
 • Ecosistem

Ce face ca soluția SASE de la Check Point să se evidențieze?

După cum a recunoscut KuppingerCole, acestea sunt cele șase lucruri care fac ca Harmony Connect SASE să iasă în evidență:

 • Securitate puternică – Harmony Connect SASE utilizează aceeași tehnologie de vârf ca și Quantum, oferind cea mai mare rată de blocare a malware-ului, așa cum se arată în Miercom 2023 NGFW Benchmark Report, oferind nativ un IPS în cloud, sandboxing avansat, informații despre amenințări în timp real (cu ThreatCloud) și inspecție completă a traficului cu clientul său unificat Harmony Connect pentru internet și acces privat.
 • Caracteristici DLP solide – Soluția previne scurgerea și exfiltrarea datelor corporative sensibile pentru toate platformele de acces la internet, acces la distanță, SaaS și colaborare cu un DLP în cloud
 • Extragerea amenințărilor – Content Disarm & Reconstruction (CDR) mărește protecția și productivitatea utilizatorului, prin eliminarea conținutului potențial riscant și este disponibil ca parte a unui API SaaS sau ca add-on de browser (vezi videoclipul aici)
 • TOT ce aveți nevoie pentru securitatea forței de muncă hibride – Harmony Connect SASE face parte din suita Check Point Harmony – prima soluție de securitate unificată din industrie pentru utilizatori, dispozitive și acces. Harmony vă permite să vă gestionați SWG, FWaaS, ZTNA, securitatea punctelor terminale (EDR/EPP), apărarea împotriva amenințărilor mobile (mobile threat defense – MTD), SaaS și securitatea e-mailului — TOATE dintr-un singur panou de vizualizare și comandă.
 • Integrare cu Check Point XDR – Înregistrare unificată și gestionare a răspunsului la incident cu Horizon XDR
 • Interfață client excelentă pentru administrarea serviciilor

O suită SASE complet integrată

Harmony Connect se remarcă prin simplitatea interfeței de utilizare și prin strategia de securitate axată pe prevenire, făcând prevenirea amenințărilor zero-day nu numai posibilă, ci și practică, cu zero trust consistent pentru accesul utilizatorilor, sucursalelor sau al terților. Gestionate de pe platforma cloud Check Point Infinity, Quantum SD-WAN și Harmony Connect se combină pentru a oferi o soluție completă de securitate și acces la internet (SASE).

Indiferent dacă doriți să securizați conexiuni private, cloud sau web, Harmony Connect vă acoperă. Iată cum:

Figura 1: Prezentare generală a funcțiilor SASE (Sursa: KuppingerCole)

În calitate de 4 Star Partner Check Point Software, K-Businesscom România deține competențe solide în domeniul securității cibernetice. Cu referințe solide de implementări de succes a soluțiilor Check Point Software, echipa de specialiști K-Businesscom România vă stă la dispoziție pentru a identifica eventualele modalități de îmbunătățire a sistemului de apărare cibernetică a organizației dumneavoastră la office-romania@k-business.com sau la telefon 021 408 73 73.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...