Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Kingston FURY prezintă SODIMM-uri DDR5: Format mic, performanță puternică

Kingston FURY, divizia de gaming a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, anunță lansarea SODIMM-urilor Kingston FURY™ Impact DDR5. Acestea sunt perfecte pentru jucătorii sau pasionații de computere care iși doresc să aibă la dispoziție cea mai recentă performanță de top pe laptopurile sau PC-urile cu format mic (Small Form Factor).

Kingston FURY Impact DDR5 este cu 50% la sută mai rapid decât DDR4 pentru a oferi un boost în jocuri, randare și multitasking, în timp ce consumul său scăzut de energie și eficiență crescută va menține sistemul rece la 1,1 V. Disponibil în kit SODIMM certificat Intel XMP 3.0 cu capacități de până la 64 GB, Kingston FURY Impact DDR5 reunește toate caracteristicile îmbunătățite ale DDR5 într-un format subțire și compact. Cu tehnologia inovatoare de overclocking Plug N Play și ECC on-die, acceptă automat 4800MT/s la latențe mai mici decât DDR5-4800 standard. În acest fel, obțineți îmbunătățirea performanței sistemului fără a fi nevoie să activați un profil și mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți viteze extreme.

„Suntem încântați să extindem linia noastră de memorie DDR5 cu SODIMM-urile Kingston FURY Impact DDR5,” declară Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA. „Jucătorii și creatorii de conținut pot experimenta acum puterea DDR5 atât pe desktop-uri, cât și pe laptopuri.”

Kingston FURY Impact DDR5 este disponibil în module individuale de până la 32 GB și kituri de 2 până la 64 GB , fiind susținut de o garanție pe viață și de peste 30 de ani de experiență.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com/gaming.

Kingston FURY Impact DDR5 – Caracteristici și specificații

 • Performanță puternică DDR5 SODIMM: Cu 50% mai rapid decât DDR4 pentru un boost în jocuri, randare și multitasking.
 • Funcționalitate de overclocking automat Plug N Play: Kingston FURY Impact DDR5 overclockează automat la cea mai mare viteză listată.
 • Certificat Intel XMP 3.0: Maximizați performanța memoriei cu sincronizări avansate pre-optimizate, viteză și tensiune pentru overclocking.
 • Consum redus de energie, eficiență sporită: Păstrați-vă sistemul rece și eficient cu puterea redusă de 1,1 V a Impact DDR5.
 • Stabilitate îmbunătățită cu ECC On-Die: Mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți vitezele de overclocking.
 • Capacități:
  • Single: 8GB, 16GB, 32GB
  • Kit de 2: 16GB, 32GB, 64GB
 • Frecvențe:      4800MT/s
 • Latență:               CL38
 • Tensiune:            1.1V
 • Interval de temperatură de funcționare: 0°C – 85°C
 • Dimensiuni:       69.6mm x 30mm

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...