Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

Kingston FURY lansează o nouă ediție specială DDR4 RGB

Kingston FURY, divizia de gaming a Kingston Technology Company Inc., a anunțat astăzi, 21 septembrie, lansarea unui nou kit de memorii, o ediție specială Kingston FURY Beast DDR4 RGB.

Echipate cu un radiator alb și iluminare RGB, aceste memorii sunt unice în rândul liniei Kingston FURY. Cu ajutorul lor, performanța sistemului va fi îmbunătățită, iar aspectul calculatorului va deveni mai modern prin efectele de iluminare RGB prestabilite sau prin personalizarea oferită de software-ul Kingston FURY CTRL. De asemenea, împreună cu tehnologia patentată Infrared Sync, sistemele de iluminare vor putea fi sincronizate.

Noile module sunt certificate Intel XMP, oferind timpi, viteze și voltaje pre-optimizate, totul pentru a simplifica operaţiunea de overclock printr-o singură selecție a unuia dintre profilele integrate. În plus, sunt compatibile și cu platformele AMD Ryzen.

Memoriile Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Editon sunt disponibile în capacități de 8 sau 16GB per modul sau pot fi regăsite sub formă de kit-uri de 16GB și 32GB. Garanția este pe viață.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition funcții și specificații:

  • Radiator unic de culoare albă și iluminare RGB.
  • Tehnologia patentată Kingston FURY Infrares Sync: Efectele RGB rămân sincronizate între ele ele prin Infrared Sync.
  • Certificarea Intel XMP: Overclock mai ușor cu timpi, viteze și tensiuni avansate pre-optimizate și ușor de accesat din profilele integrate.
  • Compatibitate cu AMD Ryzen: Fiabile, compatibile și pregătite pentru AMD Ryzen, memoriile Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition se vor integra în sistemele cu procesoare AMD Ryzen.
  • Capacități: Module – 8GB, 16GB Kituri – 16GB, 32GB
  • Viteze: 3200MT/s, 3600MT/s
  • Latență: CL16, CL17, CL18
  • Voltaj: 1.35
  • Temperatură funcționare: 0°C-70°C
  • Dimensiuni: 133.35 mm x 45.8 mm x 8.1 mm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...