Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Jocuri și personaje noi din partea Sony

Sony a anunțat că a început să lucreze la peste 25 de jocuri noi pentru PS5 sub marca PlayStation Studios. Potrivit interviului cu liderul PlayStation Studio, fost director general al Guerrilla Games, Hermen Hulst, “aproape jumătate” din jocurile ce vor fi lansate nu vor fi continuări ale jocurilor sau spinoff-uri, introducând astfel personaje pe care nu le-am văzut niciodată.

Pentru moment suntem siguri de 4 titluri și anume:

Horizon Forbidden West ce va apărea anul acesta alaturi de

God of War: Ragnarok

și Ratchet and Clank: Rift Apart

iar Gran Turismo 7 ce va fi lansat în 2022.

Pentru a face acest lucru, Sony a angajat o grămadă de studiouri de produs jocuri. Kena-Bridge of spirits, va fi lansată, jocul fiind făcut de Haven Studios.

Faptul că Sony colaborează cu mai multe studiouri de jocuri este un căștig pentru ambele părți, un bun exemplu fiind Returnal, joc care nu este făcut direct de Sony și care a avut un real succes.

Vor exista câteva jocuri ce nu sunt exclusive pentru PS5. MLB: Show 21 este un joc PlayStation Studios, dar disponibil și pe Xbox, iar Horizon Dawn ce va avea compatibilitate cu PC-ul.

Aceste jocuri vor bucura ceva oameni, cel mai recent raport indicând faptul că peste 8 milioane de persoane dețin în acest moment consola PS5. Vestea lansării jocurilor, vine că o gură de aer proaspăt pentru utilizatorii PS5, ce vor căuta experiențe ce justifică prețul ridicat al consolei abia achiziționate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...