Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

iOS 14.5 și funcțiile Siri

Apple dorește să lanseze iOS 14.5, care se află la acest moment la prima versiune beta.

Zvonurile insinuau că această versiune vă va putea da posibilitatea de a seta music service-ul dumneavoastră preferat ca implicit pentru solicitările Siri, însă Apple a clarificat cu TechCrunch că funcția nu poate fi utilizată așa.

Selectarea unui serviciu de muzică pentru solicitările Siri are ca scop îmbunătățirea asistentului, astfel încât să poată cunoaște mai bine preferințele dumneavoastră de ascultare.

În testarea primei versiuni beta de iOS 14.5 , când  soliciți către Siri redarea unei melodii, aceasta va arata o listă de servicii muzicale din care ea poate reda o melodie. După ce faceți alegerea, melodia va fi redată din serviciul pe care l-ați ales, fară să fie nevoie să atingeți din nou telefonul. Însă nu veți putea să alegeți un serviciu de muzică prestabilit. (Relatează TechCrunch).

„Funcția este o încercare de a o ajuta pe Siri să învețe aplicațiile de ascultare pe care doriți să le utilizați pentru diferite tipuri de conținut audio – nu doar pentru muzică”, potrivit TechCrunch. „Poate că doriți să utilizați Spotify pentru a asculta muzică, dar preferați să țineți pasul cu podcast-urile dvs. în Apple Podcasts sau alte aplicații podcast-uri de la terți. Și poate doriți să ascultați cărți audio într-o altă aplicație. ”.

Apple a menționat către TechCrunch că nu există nicio setare în noua versiune de iOS în care puteți seta serviciul dumneavoastră muzical implicit, chiar dacă pentru mail și browser există această opțiune. Cu toate astea, puteți solicita în continuare ca o melodie să fie redată de la un anumit serviciu specific, ca parte din cererea dumneavoastră către Siri.

Din nefericire, Apple a refuzat să comenteze sau să dea o dată pentru când va apărea versiune publică de iOS 14.5.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...