Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

GSMA, realme, Counterpoint si Qualcomm anunta summit-ul 5G

GSMA, Counterpoint, realme și Qualcomm anunța summit-ul 5G pe data de 3 iunie cu subiectul “5G accesibil pentru toată lumea”. Liderii acestor companii și organizații își vor împărtăși opiniile cu privire la dezvoltarea și oportunitățile globale pentru tehnologia 5G.

5G reprezintă o oportunitate de a accelera creșterea economică într-o lume post-pandemica”  a declarant Kalvin Bahia, Principal Economist, GSMA Intelligence.

“5G este o tehnologie fundamentală care va schimba modul în care tinerii trăiesc, învață și muncesc” a declarant Peter Richardson, VP & Co-founder Counterpoint Research.

Credem că 5G va fi cel mai mare motor care va accelera către o viață inteligență pentru tinerii din întreaga lume a declaranMadhav Sheth, VP realme și CEO realme India și Europa.

Telefoanele noastre vor permite tinerilor să se exprime în moduri care depășesc spațiile fizice a declarat Johnny Chen, Brand Director of realme

GSMA va împărtăși opiniile privind compararea așteptărilor de creștere a 5G-ului pe piețele emergente, barierele în calea adoptării internetului mobil prin 5G și modul prin care poate stimula creșterea într-o lume post-pandemică.

Counterpoint se va concentra asupra modului în care 5G-ul schimbă modul în care oamenii folosesc tehnologia, tendințele răspândirii 5G-ului la niveluri de preț mai mici şi ce specificaţii de top sunt incluse în terminalele 5G.

realme va împărtăși câteva idei cu privire la rolul lor în era 5G, de ce consideră că 5G-ul va deveni cel mai semnificativ motor care va accelera viața inteligentă pentru tineri din întreaga lume, sondaje privind cererea mare de utilizatori tineri de 5G și câteva detalii despre viitoarele produse, atât din gama accesibilă cât și din gama premium.

Qualcomm va oferi informații despre modul în care colaborează cu producătorii de smartphone-uri pentru a asigura cea mai bunăperformanță, concentrându-se pe aplicații specifice care sunt importante în furnizarea întregii experiențe 5G.

Summit-ul va fi LIVE la ora 12:00 PM, 3  Iunie, putând fi urmărit aici:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...