Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Google testează funcția “Memory”

Google de află în procesul de testare a unei noi funcții pentru Google Assistant, numită “Memory” fiind o combinație dintre un “to-do-list”, o aplicație pentru notițe, o listă destinată cititului și o bibliotecă în stilul Pinterest, toate integrate într-o colecție Google mai mare. 9to5Google a dezvăluit că acest upgrade este disponibil momentan doar pentru angajații Google.

Conform 9to5Google, funcția “Memory” poate salva o mare varietate de conținut, inclusiv „articole, cărți, contacte, evenimente, zboruri, hoteluri, imagini, filme, muzică, note, fotografii, locuri, liste de redare, produse, rețete, mementouri, restaurante, capturi de ecran , shipments, emisiuni TV, videoclipuri și site-uri web. ”.

Cu ajutorul “Memory” veți putea salva aproape orice, inclusiv link-uri sau capturi de ecran, note scrise de mână sau remindere, având posibilitatea ulterior să căutați și să sortați conținutul salvat.

O particularitate foarte interesantă a funcției o reprezintă informațiile contextuale. Veți avea posibilitatea de a salva un film pe care vreți să îl vedeți, iar acesta vă va include un link către trailer. De asemenea, veți putea salva o rețetă, iar “Memory” vă va arata timpull de gătit.

Pentru a stoca informații, utilizatorii pot folosi funcția directă către Google Assistant sau o nouă comandă rapidă de pe ecranul de pornire. Odată adăugate în memorie, articolele pot fi etichetate cu diferite categorii precum “Important” sau “Citește mai tărziu”

Google nu a anunțat încă o dată de lansare a funcției, “Memory” fiind încă în curs de testare.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...