Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Google Shopping te ajută să găsești cele mai bune deal-uri pentru sezonul cadourilor

Dat fiind faptul că se apropie luna cadourilor, Google vine cu o nouă funcție ce are că scop găsirea celor mai bune oferte și prețuri, pentru lucrurile pe care le cauți.

Luna trecută, Google a adăugat noi funcții în “Google Shopping” pentru a face cumpărăturile mai ușoare. Printre aceste funcții se numără “availability on products”, funcție ce te instiinteză dacă un produs este disponibil sau nu, și “curbside pickup”, ce implică o metodă mult mai sigură, pentru evitarea contactării virusului Covid-19. Această metodă presupune plasarea comenzii online sau prin telefon, produsele fiind ambalate și introduse în portbagajele clienților.

Iar pentru a ține pasul cu sezonul ce urmează, Google a anunțat că va adauga informații despre prețuri, alerte pentru oferte și un nou tool de comparare a prețurilor, pentru produsul pe care îl căutați.

În momentul căutării unui produs prin intermediul Google Shopping, un grafic va arata prețul curent al produsului în comparație cu prețurile de pe alte site-uri. Prin acest mod, vă puteți decide dacă mai așteptați sau dacă treceți la pasul următor pentru a cumpăra produsul.

În cazul în care doriți să amânați achiziționarea produsului, veți avea opțiunea de “price tracking”, ce vă permite urmărirea evoluției prețului în perioada următoare.

Pentru toate aceste funcții, aveți nevoie doar de un cont activ Google, iar în urma accesării filei “My Activity”, puteți vizualiza întreaga listă de produse ale căror prețuri le urmăriți.

Din nefericire, această funcție este disponibilă doar pentru Statele Unite ale Americii, ea nefiind implementată, pentru moment, și pentru alte țări.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...