Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Google Maps vine cu un update la fel de mare ca hărțile acestora

În ultimul timp, Google street view, a devenit o funcție nu tocmai “accurate”. De multe ori maparea locurilor înguste sau a străzilor foarte mici, au fost imposibil de făcut de cei de la Google. În acest sens, Google vine cu o nouă funcție, care permite utilizatotului să urce fotografii în Street View, folosind doar un telefon.

Așadar, utilizatorii de Android, ce dețin dispozitive compatibile cu ARCore, pot captura imagini, apoi le pot publica pe Google Street View.

Această opțiune, permite imagini din locuri precum Nigeria, New York, Indonezia și Costa Rica, mai multe regiuni urmând să fie acceptate, astfel Google folosind imaginile celor care au postat prin intermediul apolicatiei, atunci când nu dispun de imagini proprii Street View.

„În timp ce propriile noastre mașini Street View au colectat peste 170 de miliarde de imagini de la 10 milioane de mile în jurul planetei, există încă multe părți ale lumii nemapate”, spune Stafford Marquardt, manager de produs Google Maps Street View. „În cazul în care oamenii contribuie la fotografii conectate, acestea vor apărea în Street View de pe Google Maps ca linii albastre punctate.”

Funcția a fost tedtata luni de zile de cei de la Google, iar aplicația va roti și poziționa automat fotografiile capturate de utilizatorii ce le-au urcat în ea. Deși în trecut era posibilă urcarea imaginilor în aplicație, era absolut necesară o cameră”360-degree”. Prin aceast update, caracteristica nu mai e obligatorie, o simplă cameră de telefon fiind suficientă.

Prin intermediul acestei noi caracteristici, Street View mărește aria de informare a celor interesați de călătorii. Astfel, se vă forma o bază de date mult mai mare despre locuri greu accesibile pentru mașinile de cartografiat locuri și vă ține într-un update continuu, modul în care arată locurile respective.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...