Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Gioteck intră pe piaţa din România

Gioteck, producător internațional de periferice, a intrat de luna aceasta pe piaţă din România şi îşi face debutul anunțând disponibilitatea căștilor HC-2 pe piața locală. Căștile beneficiază de o compatibilitate versatilă, putând fi folosite atât pe PC/MAC cât si pe console precum PlayStation 4 sau 5, Xbox One sau Xbox X sau Nintendo Switch. Gioteck este o companie tânără, înfiinţată în anul 2008, al căror produse sunt gândite şi concepute în Marea Britanie. Gioteck oferă pasionaţilor de gaming o gamă largă de produse fiabile, performante și accesibile, ce se potrivesc perfect cu nevoile utilizatorilor.

Modelul Gioteck HC-2 a fost dezvoltat și proiectat cu gândul la confortul utilizatorului. De aceea, el vine echipat cu un design modern, ce aduce în prim plan o formă unică a cupei, ce se potriveşte perfect peste urechi. Astfel se oferă un grad ridicat de confort, chiar şi în sesiunile lungi de gaming.

Banda de susținere este una metalică și reglabilă pe mai multe trepte. Mai mult, aceasta vine acoperită de un material moale ce conferă un plus de confort în zona capului, în timp ce cupele realizate şi ele tot dintr-un material moale, nu adaugă presiune mare asupra urechilor.

Microfonul din dotare este unul detașabil, oferind avantajul de a îl da jos atunci când vrei doar să asculţi muzică sau să te uiţi la un film.  Cablul ataşat căştilor este unul lung de 1.5 metri, de tip panglică, ceea ce înseamnă ca nu se va încurca foarte repede și va fi foarte ușor de strâns. Pe acesta este inclusă şi o  telecomanda cu potențiometru de volum și comutator on/off pentru microfon, precum şi o mufă jack de 3.5mm.

Căștile Gioteck HC-2 pot fi achiziționate la prețul de 159 RON și sunt disponibile în România în varianta neagră sau camo.

Pentru mai multe informaţii accesaţi – https://www.gioteck.com/hc2/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...