Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Gamescom 2022: BenQ anunță lansarea a trei noi monitoare pentru jocuri și va prezenta proiectorul X3000i, premiat de EISA

BenQ, brand global producător de electronice de larg consum, anunță că, pentru prima dată, vizitatorii Gamescom 2022 vor putea vedea noi monitoare de gaming din seria MOBIUZ și cele mai noi produse e-Sports  lansate sub brand-ul ZOWIE.

În perioada 24-28 August, la Köln, Germania, vizitatorii standului BenQ (standul A-031, Hala 08.1) vor avea șansa de a explora o realitate imersivă a jocurilor în timp ce descoperă următoarea generație de ecrane de top, concepute pentru toţi pasionații de jocuri. Această ediție va fi și mai specială pentru că se va desfășura atât în format fizic, cât și online.

„La BenQ, ne străduim continuu să le oferim jucătorilor cel mai avansat grad posibil de imersiune audio-vizuală și inovații de top ce includ inteligența artificială, totul  pentru a asigura o experiență de joc îmbunătățită. În acest fel, îi putem ajuta pe jucători să atingă o performanță superioară”, spune Steve Chu, președintele BenQ Europe. „Deoarece scopul nostru este să creăm experiențe premium pentru jucătorii de toate tipurile, următorul pas firesc pentru noi a fost să aducem clienților noștri cea mai recentă tehnologie pentru ecrane care va schimba modul în care aceștia interacționează în lumile lor virtuale”, continuă președintele BenQ Europe.

 

Gamescom este platforma globală perfectă care prezintă pentru prima dată cea mai nouă generație a noastră de monitoare pentru gaming, deoarece este unul dintre evenimentele de gaming de top din lume”, încheie Chu. „În aceste cinci zile, așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm la standul nostru pe toți vizitatorii show-ului și să le oferim ocazia de a experimenta pentru prima dată noile noastre modele de ecrane.”

Noua linie de produse MOBIUZ include modelele EX480UZ, EX270M și EX270QM.

 

MOBIUZ EX480UZ este primul monitor de jocuri BenQ echipat cu un panou OLED, diagonală de 48 de inchi, rezoluție 4K cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, un timp de răspuns ultra-rapid de 0,1 ms, culori True 10-bit și suport True Black HDR 400. De asemenea, modelul oferă FreeSync Premium și tehnologia HDRi de la BenQ, precum și un switch KVM, mapare a scenariilor prin telecomandă, opţiune Light Tuner și difuzoare treVolo. Prin urmare, EX480UZ este alegerea perfectă pentru utilizatorii care doresc să-și îmbunătățească experiența de joc.

EX270M și EX270QM sunt primele monitoare MOBIUZ care oferă rate de reîmprospătare de 240Hz și un timp de răspuns impresionant de 1msGtG, un nivel de performanță ideal pentru jocurile FPS. Modelul EX270M are, printre altele, un display FHD cu diagonala de 27 de inchi un panou IPS, precum și un sistem audio 2.1 cu două canale și un sistem audio treVolo subwoofer de 5W.

Modelul EX270QM vine cu un ecran QHD de 27 de inchi și un panou IPS cu certificare VESA HDR600. În plus, conectivitatea HDMI 2.1 asigură compatibilitatea VRR (rată de reîmprospătare variabilă) pentru consolele de jocuri de ultimă generație, garantând o performanță fluidă a jocului fără apariția unor întreruperi a imaginilor pe ecran. Atât EX270QM cât și EX270M vin echipate cu scenario mapping, telecomandă și Light Tuner.

ZOWIE, sub-brand-ul BenQ specializat pentru e-Sports, va fi de asemenea prezent la standul BenQ. ZOWIE, care a primit recunoașterea pe scară largă din partea jucătorilor de e-Sport pentru produsele sale de cea mai bună performanță, a devenit recent prin monitoarele sale, partenerul oficial pentru Valorant Challenger Tour EMEA 2022, un eveniment organizat de RIOT Games. La stand, vizitatorii vor avea șansa de a testa cele mai noi produse echipate cu tehnologia DyAc. În plus, toată lumea va avea șansa de a vedea la lucru instrumentul XL Setting to Share, care permite partajarea setărilor de afișare cu alți utilizatori prin trimiterea acestora ca profil.

Mouse-ul din seria C de la ZOWIE și mouse pad-ul G-SR-SE de ultimă generație vor fi, de asemenea, disponibile pentru a fi testate la stand de jucători.

Toate monitoarele dispun de tehnologia BenQ Eye-Care. Acest lucru asigură o experiență de vizualizare flicker-free și o lumină albastră scăzută pentru vizionare confortabilă pe perioade lungi de joc. Toate monitoarele sunt, de asemenea, însoțite de suporturi reglabile pe înălțime pentru a asigura un confort maxim pentru jucători.

Mai mult, vizitatorii standului BenQ vor putea vedea proiectorul X3000i, recent distins cu prestigiosul EISA Award ca EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 la categoria „Home Theater Display & Video”. Pentru jucători, acest model aduce un „Fast Mode” preconfigurat, cu un buton dedicat pe telecomandă și timpi de răspuns până la aproape 4 ms la 1080p/240Hz (și 16ms pentru 4K/60Hz), împreună cu trei moduri de joc optimizate pentru diferite genuri.

Cele trei monitoare vor fi disponibile la precomandă din luna septembrie/octombrie. BenQ Mobiuz EX480UZ va fi disponibil la preţul de 1,999 EUR, EX270M la 399 EUR, EX270QM la 799 EUR. Pentru a afla mai multe despre monitoare, vizitați BenQ.eu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...