Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

Forrester numește Check Point lider în raportul Enterprise Email Security Wave

Check Point primește încă o dată recunoașterea calității soluțiilor sale fiind numit lider în raportul Forrester Wave™: Enterprise Email Security, Q2 2023. Harmony Email & Collaboration (HEC) a primit cel mai mare scor posibil la nouă criterii, inclusiv filtrarea e-mailurilor și detectarea e-mailurilor rău intenționate, analiza și procesarea conținutului, antimalware și sandboxing, detectarea URL-urilor rău intenționate și securitatea conținutului web, securitatea aplicațiilor de mesagerie și colaborare și informații despre amenințări, printre altele. După cum notează raportul, „profesioniştii în securitate şi risc interesaţi de trecerea la o soluţie bazată pe API fără unele caracteristici standard SEG ar trebui să evalueze Check Point Harmony Email & Collaboration”.

Clasamentul furnizorilor se bazează pe o analiză riguroasă și aprofundată într-un raport amplu care oferă o analiză comparativă și calitativă a capabilităților generale, a strategiei și a feedback-ului clienților.

Cu Harmony Email & Collaboration, Check Point oferă o soluție axată pe prevenire care oferă securitate inline pentru Microsoft 365 și Google Workspace și aplicații de colaborare și comunicare precum Microsoft Teams, Slack, Dropbox, Google Drive, SharePoint, OneDrive și multe altele.

Ce face ca soluția de securitate e-mail de la Check Point să iasă în evidență?

Iată șase lucruri care fac Harmony Email & Collaboration să se evidențieze:

  • Anti-phishing puternic: HEC reduce mesajele de phishing care ajung în inbox cu 99,2%, utilizând o metodă de implementare brevetată care scanează e-mailurile după securitatea implicită, dar înainte de intrarea în inbox.
  • Protecție pentru colaborare: HEC oferă protecție completă pentru toate liniile de comunicație, oferind securitate completă oriunde lucrați, securizând Slack, Teams, Google Drive, OneDrive și multe altele
  • Malware: HEC folosește motorul principal anti-malware al Check Point, Sandblast, pentru a oferi protecție împotriva fișierelor rău intenționate, a executabilelor din documente și e-mailuri, efectuând analize granulare ale conținutului, dezactivare și reconstrucție a conținutului și multe altele.
  • DLP (Data Loss Prevention): HEC previne scurgerea și exfiltrarea datelor sensibile corporative și individuale.
  • Detectare URL: HEC inspectează toate linkurile la livrare și la momentul clicului, rescriind adresele URL pentru a asigura navigarea în siguranță.
  • Threat Intelligence: HEC este integrat cu Check Point ThreatCloud, cea mai mare bază de date de informații despre amenințări din lume, analizând peste 2 miliarde de site-uri web și fișiere, efectuând 30 de milioane de emulări de fișiere și primind actualizări pentru aproape 2 milioane de indicatori rău intenționați în fiecare zi.

O suită completă de securitate a e-mailului

Harmony Email & Collaboration se remarcă prin simplitatea și puterea interfeței de utilizare și a strategiei de securitate axată pe prevenire, făcând posibilă și practică protecția împotriva phishingului, zero-days, malware, BEC și ransomware. Integrându-se perfect cu restul Harmony și suita Check Point mai mare, HEC oferă securitate e-mail de nivel enterprise pentru a proteja organizațiile de toate dimensiunile.

Raportul integral poate fi accesat aici. De asemenea, vă invităm să vedeți aici o demonstrație a capabilităților soluției, iar în cazul în care vă doriți să o încercați vă invităm să accesați acest link.

În calitate de 4 Star Partner Check Point Software, K-Businesscom România deține competențe solide în domeniul securității cibernetice. Cu referințe solide de implementări de succes a soluțiilor Check Point Software, echipa de specialiști K-Businesscom România vă stă la dispoziție pentru a identifica eventualele modalități de îmbunătățire a sistemului de apărare cibernetică a organizației dumneavoastră la office-romania@k-business.com sau la telefon 021 408 73 73.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...