Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Experimentul “anti-password sharing” pare să eșueze

Testul Netflix prin care compania a încercat să reducă obiceiul utilizatorilor de a partaja parola cu alți oameni, pare să eșueze și să aducă o mare confuzie în rândul abonaților.

Serviciul de streaming a început testele în Peru, Chile și Costa Rica în luna martie, determinând abonații să plătească o taxă în plus pentru a permite utilizarea conturilor de către alți utilizatori din afara gospadariei deținătorului contului.

Aparent, s-a constatat că majoritatea utilizatorilor nu au fost informați oficial despre schimbarea politicii printr-o notificare “pe bune”, nici macar după 2 luni de la anunțul inițial Netflix. De asemenea, presa a raportat că această politică a fost aplicată random, unii utilizatori spunând că au ignorat solicitările de validare, fară nicio penalizare pentru deținătorul cintului.

Totodată, termenul de “gospodărie” e încă o enigmă. Există confuzie în ceea ce privește definiția unei “gospodării” (deoarece unii își pot considera membrii familiei imediate ca fiind parte a gospodăriei), iar Netflix pare să fie conștient de acest lucru, însă nu aduce clarificări.

Costul pentru un cont suplimentar este mai mic decât înregistrarea unui cont separat. Netflix percepe un plus de 2,89 $ în Chile, 2,99 $ în Costa Rica și 2,13 $ în Peru pentru a adăuga până la doi utilizatori aflați în afara gospodăriei deținătorului contului.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...