Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Experiențe audio premium acasă cu noile boxe wireless Sony

Sony a anunțat două noi boxe wireless – SRS-RA5000 și SRS-RA3000 – pentru o experiență de audiție premium, clară și fluidă, în orice colț al locuinței. Echipate cu tehnologiile unice Sony spatial sound, aceste boxe oferă un sunet care umple întreaga încăpere. O adiție ideală pentru orice locuință, acestea permit utilizatorilor să se bucure de melodiile preferate și să creeze o atmosferă calmă și liniștitoare în care muzica este partenerul perfect.

Ascultați diferența

Modelele RA5000 și RA3000 vor completa armonios locuințele utilizatorilor, fie că aceștia le folosesc timp ce citesc, gătesc, lucrează sau pur și simplu ascultă piesele favorite. Ambele boxe sunt concepute pentru a oferi o experiență de audiție premium pe două canale, de înaltă calitate, care se potrivește perfect în orice locuință.

În plus, RA5000 și RA3000 oferă un sunet care umple întreaga încăpere, datorită tehnologiilor unice spatial sound dezvoltate de Sony. Construite pe baza tehnologiilor Immersive Audio Enhancement și 360 Reality Audio, RA5000 și RA3000 învăluie spațiul înconjurător cu sunet relaxant atât pe verticală, cât și pe orizontală, pentru o experiență optimă într-o zonă cât mai extinsă. Piesele 360 Reality Audio, care pot fi ascultate prin intermediul serviciilor de streaming audio compatibile, utilizează date tridimensionale despre localizarea sunetului, ceea ce înseamnă că pot furniza o experiență cuprinzătoare de ultimă generație, atunci când sunt redate cu ajutorul RA5000 sau RA3000. Immersive Audio Enhancement, un algoritm unic Sony, poate transforma orice melodie stereo pe două canale într-una care inundă camera cu sunet de calitate, pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de audiție a utilizatorilor.

Necesită descărcarea aplicației Music Center. Poate fi necesar un abonament la serviciile online compatibile de redare a muzicii și se pot aplica termeni, condiții, necesitatea de activare cont sau taxe suplimentare. Serviciile compatibile ar putea să nu fie disponibile în anumite țări/regiuni. Pentru verificarea compatibilității aplicației și a serviciului, accesați www.sony.net/360RA/

Modelul RA5000 este certificat Hi-Res Audio, pentru o calitate superioară a sunetului prin redarea audio de înaltă rezoluție. RA5000 dispune de trei difuzoare orientate către partea de sus ce răspândesc muzica pe verticală, în timp ce alte trei difuzoare situate în partea din mijloc distribuie sunetul pe orizontală. Unitatea care găzduiește difuzoarele încorporează magneți de neodim de mare putere, dar și o diafragmă celulară consolidată, cu structură spongioasă din mică, ce conferă rezistență difuzorului, menținând în același timp o dimensiune compactă. Acestea sunt completate de un subwoofer care ajută la umplerea camerei cu bas bogat și profund. RA5000 păstrează fidelitatea expresiei artistice, de la notele joase de bas, la notele din gamele înalte.

RA3000 livrează un sunet omnidirecțional cu bas profund, datorită difuzorului full range, care răspândește sunetul în încăpere în toate direcțiile, și radiatorului pasiv dublu, dedicat producerii de note joase, profunde. Tweeterele suprapuse aplatizate ale difuzorului formează un front sonor orientat în sus și către exterior, care livrează conținutul audio pe verticală. Acest lucru creează o experiență cu adevărat imersivă.

Boxele de acasă, la capacitate maximă

Modelele RA5000 și RA3000 sunt compatibile cu dispozitive care dispun de Google Assistant, Chromecast încorporat și Amazon Alexa, astfel încât utilizatorii să poată gestiona muzica utilizând asistentul vocal preferat. Doar folosind vocea, aceștia pot porni sau opri muzica, pot regla volumul și multe altele, totul fără să fie nevoie să utilizeze mâinile. Ambele boxe acceptă, de asemenea, redarea în mai multe camere, permițându-le astfel utilizatorilor să redea simultan melodii identice sau diferite în încăperi separate, prin intermediul grupurilor de boxe configurate cu ajutorul Google Home sau Amazon Alexa.

Utilizatorii pot controla boxa de oriunde din casă cu ajutorul aplicației „Sony | Music Centre” de pe smartphone, permițându-le să personalizeze diferite setări pentru a obține o experiență audio potrivită pentru ei și pentru familia lor.

RA5000 și RA3000 se pot conecta wireless la televizoarele BRAVIA compatibile pentru a îmbunătăți cu ușurință performanțele audio ale televizorului, făcând serile de film și mai interesante. Ambele boxe sunt compatibile Wi-Fi, au tehnologie Bluetooth® și NFC, sunt compatibile cu Spotify Connect și au Chromecast încorporat, astfel încât utilizatorii pot asocia boxa cu smartphone-ul sau tableta pentru a reda fără probleme melodiile preferate în orice mod își doresc.

Integrare armonioasă în orice locuință

RA5000 și RA3000 au un design premium unic, acestea fiind combinația perfectă dintre tehnologie și stil. Ambele modele sunt disponibile pe o nuanță de negru cu accente contrastante din cupru, RA3000 venind, de asemenea, într-un variantă ascoperită cu o țesătură gri deschis, cu accente argintii. Acest lucru are ca rezultat o boxă frumoasă, perfectă în centrul oricărei locuințe.

Cu o dimensiune compactă și o amprentă redusă, RA3000 se potrivește aproape oriunde. Datorită faptului că este rezistentă la umiditate, utilizatorii se pot bucura de ea chiar și în bucătărie sau baie. Indiferent dacă își doresc doresc să asculte o melodie relaxantă în baie sau să danseze în timp ce gătesc, RA3000 oferă acompaniamentul perfect.

Modelul SRS-RA5000 va fi disponibil începând cu luna februarie 2021, la un preț de aproximativ de 550 de euro (2.679 RON).

Modelul SRS-RA3000 va fi diponibil începând cu luna februarie 2021, la un preț de aproximativ 300 de euro (1.460 RON).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...