Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

EA Sports pierde licenta pentru o alta echipa de traditie din Serie A

După ce anul trecut au pierdut licența pentru clubul de fotbal Juventus, EA Sports pierde în acest an și licența clubului AS Roma. Așadar, în Fifa 21 nu vom vedea Juventus și Roma cu numele lor reale, vor fi folosite nume generice, dar jucătorii vor avea numele reale. Pe lângă nume se pare că și echipamentele și sigla vor fi generice, asemănătoare cu cele reale.


“AS Roma va fi cunoscută drept ‘Roma FC’, iar emblema și echipamentul vor fi personalizate în toate modurile din cadrul jocului. În același timp, Roma FC va evolua pe stadionul Stadio Olimpik. Totuși, jucătorii vor arăta exact ca în realitate și vor păstra numele obișnuite. Vrem să le mulțumim celor de la AS Roma pentru întreaga perioadă în care am colaborat.”, au transmis cei de la EA Sports.

Pe de altă parte, EA Sports și-a trecut în palmares două echipe emblematice, semnând parteneriate cu Inter Milano și AC Milan.

Noul Gameplay

“Anul acesta, ne dorim să aducem și mai aproape fanii cu ajutorul aspectelor sociale, ce transformă orice experientă de joc în ceva mult mai plăcut și palpitant, iar astfel să le oferim acestora cea mai autentică și interactivă experientă EA SPORTS FIFA de pană acum. Fanii vor avea anul acesta mai multe posibilităti ca niciodată de a se bucura de joc, atât prin intermediul actualizărilor aduse modului Carieră, cât și prin imbunătătirile și realismul gameplay-ului, ce micsorează din ce în ce mai mult distanța dintre fotbalul real și cel virtual.”, a spus Aaron McHardy, Producător Executiv, EA Sports FIFA.

Mai sus putem urmări primul videoclip care prezintă noul gameplay pentru Fifa 21. Din câte se poate observa schimbările sunt majore, însă motorul grafic ține jocul pe loc. Abia când va fi motorul grafic schimbat, probabil Fifa 22, vom vedea schimbări majore asupra gameplay-ului și a graficii. Noul gameplay a fost primit cu mult scepticism de fanii seriei, aceștia nemaiavând încredere în EA Sports după problemele apărute în ultimele jocuri din serie.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...