Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

EA lansează versiunea Beta pentru Apex Legends Mobile

Deși în ultima perioada, nu am mai auzit prea multe despre versiunea pentru mobil a Apex Legends, EA a anunțat că va deschide sesiunile de beta pentru aplicație încă de luna aceasta, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Deși editorul a spus inițial că jocul va fi disponibil “doar pentru câteva mii de jucători din India și Filipine”, planul a fost schimbat, iar Apex Legends va fi lansat în mai multe țări, pe parcursul acestui an.

EA a oferit câteva detalii înaintea lansării, unul dintre cele mai importante fiind faptul că varianta pentru mobil nu va fi un port, ci o verisune construită special pentru smartphone-uri. „Apex Legends Mobile este special conceput pentru ecranele tactile, cu controale simplificate și optimizări minuțioase care au ca rezultat cea mai avansată luptă Battle Royale disponibilă pe un telefon”, a scris directorul jocului Apex Legends, Chad Grenier, într-o postare pe blog. Așadar, gameplay-ul cross-platform nu mai intră în discuție.

În Apex Legends Mobile vom găsi o serie de iteme și skin-uri speciale pentru această versiune și la fel ca și versiunea pentru PC și consolă, va fi disponibilă gratuit și pe mobil.

În ultima perioadă, întâlnim din ce în ce mai des aceste tipuri de spinoff-uri dedicate dispozitivelor mobile. Riot a lansat recent Wild Rift, o versiune de League of Legends pentru smartphone, iar Psyonix a lucrează la o variantă similară a Rocket League Sideswipe.

În tot acest timp însă, PUBG Mobile, rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din lume, depășind 1 miliard de descărcări.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...