Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Cyberpunk 2077 este retras de pe PlayStation Store

După lunga așteptare și nenumăratele amânări, pe care cei de la CD Projekt Red le-au tot făcut pentru jocul Cyberpunk 2077, fanii sunt dezamăgiți și își doresc banii înapoi.

În urma nenumăratelor bug-uri și plângerilor venite din partea jucătorilor, Sony a hotărât să scoată Cyberpunk 2077 din PlayStation Store și să ofere rambursare completă pentru cei ce au cumpărat jocul în varianta digitală. Întregul proces de rambursare, fiind posibil în urma completării unui formular pe care îl găsiți pe site-ul Sony.

Deși totul ar părea simplu la prima vedere, Sony a declarat că este “conștient că unii utilizatori se confruntă cu probleme de rambursare”, tot ce trebuie să faceți, este să încercați același proces, din nou, mai tărziu.

Mulți dintre jucătorii de Cyberpunk 2077, au descoperit că este plin de bug-uri. Deși jocul arată și funcționează bine pe PS5, este predispus la o serie de erori vizuale și crashare.

Pe PS4, totul merge și mai rău, Eurogamer raportând “performanțe slabe, framerate scăzut și texture pop-in”.

Dacă cei care au cumparat jocul pentru PS, întâmpină erori în obținerea rambursării, fanii Xbox One, sunt puțin  mai norocoși, politica de rambursare Microsoft fiind mai generoasă.

CD Projekt Red a declarat că:

“Decizia [de a dezvălui decizia Sony] a fost luată în urma discuției noastre cu SIE [Sony Interactive Entertainment] cu privire la o rambursare integrală pentru toți jucătorii care au achiziționat Cyberpunk 2077 prin PlayStation Store și doresc o rambursare în acest moment. Toate copiile jocului achiziționate anterior digital pe PlayStation Store rămân disponibile pentru a fi utilizate de cumpărătorii respectivi. Jucătorii pot cumpăra în continuare versiuni fizice ale jocului în magazinele de vânzare cu amănuntul și prin corespondență. Toate exemplarele, fie ele digitale sau fizice, vor primi în continuare asistență și actualizări de la companie.”

PlayStation Store spune că jocul nu va fi disponibul în format digial “până la o nouă notificare”, însă Microsoft nu a declarat încă nimic despre intenția de a scoate jocul din shop.

CD Projekt Red s-a angajat să lanseze patch-uri pentru a îmbunătăți Cyberpunk 2077 și au spus că lucrează “din greu pentru a aduce Cyberpunk 2077 înapoi în PlayStation Store cât mai curând posibil”.

Compania a declarat pe 13 decembrie, că va apărea o nouă actualizare ce “vă veni în următoarele 7 zile”. Patch-urile cele mai semnificative vor apărea în ianuarie și februarie. „Împreună, acestea ar trebui să rezolve cele mai proeminente probleme cu care se confruntă jucătorii pe consolele de ultimă generație”, a spus compania.

În urma acestor evenimente, prețul acțiunilor pentru cel mai mare producător de jocuri din Polonia, a scăzut cu 30%, CD Projekt RED cheltuind aproape 330 milioane de dolari pentru a face Cyberpunk 2077, ceea ce îl clasează că fiind unul dintre cele mai scumpe jocuri realizate vreodată.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...