Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Cum te ajuta ochelarii de protectie pentru calculator ?

Perioada aceasta de pandemie a venit pentru mulți dintre noi cu schimbări majore asupra vieții, munca s-a mutat în confortul propriei case, ieșitul afară a devenit ceva mai rar, iar acest lucru se reflectă cel mai mult în timpul petrecut în fața calculatorului.

Un timp îndelungat petrecut la calculator se resimte cel mai mult la nivelul ochilor, astfel că astăzi vrem să vă prezentăm ochelarii de protecție pentru calculator oferiți de Gunnar. Majoritatea dintre noi pe lângă cele 8 ore de muncă la calculator adăugăm și câteva ore în care ne jucăm diferite jocuri și spunem noi „ne relaxam”, însă ochii nu sunt de aceeași părere de multe ori.

Personal, vă spun, petrec foarte mult timp în fața ecranului, iar acest lucru îl resimt foarte tare seara când ochii îmi obosesc și încep să mă irite. Această problemă am rezolvat-o foarte ușor cu o pereche de ochelari de protecție din gama Gaming, a celor de la Gunnar.

Ochelarii Gaming sun proiectați special pentru jucători, deoarece rama urmează forma feței și brațele aplatizate se îmbină perfect cu purtarea căștilor. În sesiunile lungi de gaming nu vor crea disconfort în zona urechilor.

Ochelarii reduc oboseala și sporesc concentrarea astfel:
– Sporesc contrastul;
– Blochează până la 65% din lumina albastră ce vine de la monitor;
– Previn uscarea și iritarea ochilor;
– Relaxează mușchiul ocular;
– Cu un +0.2 oferă o vedere mult mai clară obiectelor aflate la distanță mică, astfel ochii nu mai obosesc.

Dacă nu sunteți un gamer în timpul liber puteți opta pentru ochelarii de protecție ce au un design elegant, perfecți pentru zilele de muncă de la birou sau pentru a impresiona colegii în ședințele de acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...