Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Controlați ambianța în aer liber și în interior cu noile produse și funcții Philips Hue

Signify dezvăluie o nouă gamă de produse și caracteristici de iluminat inteligent Philips Hue pentru a crea ambianța perfectă în exteriorul și în interiorul casei tale. Noile lumini de perete și stâlpii de exterior, plus noile efecte din aplicația Philips Hue pot îmbunătăți orice ocazie, indiferent dacă socializezi cu prietenii pe terasă sau petreci o noapte romantică pe canapea.

Fă-ți grădina să strălucească cu un strop de iluminat exterior

Noua lampa de perete Philips Hue Inara aduce frumusețea decorativă a becului cu filament de la interior la exterior. Felinarul negru în stil vintage include toate caracteristicile inteligente ale Philips Hue cu o notă tradițională. Lumina albă caldă reglabilă a lămpii Inara adaugă eleganță și o atmosferă intimă terasei sau verandei atunci când primești oaspeții și creezi atmosfera pentru socializarea în aer liber.

 

Gama de exterior este extinsă și mai mult cu stâlpul de grădină Philips Hue Calla din oțel inoxidabil, ideal pentru a îți trasa calea cu lumină. Lumina sa albă și colorată creează o intrare primitoare și ambientală în casa ta și te ajută să te orientezi în diminețile întunecate. La puțin peste 25 de centimetri înălțime, stâlpul Calla poate fi cu ușurință montat din loc în loc în jurul grădinii, ascuns între flori sau plasat printre plante și copaci, pentru a crea o ambianță personalizată. Philips Hue Calla dispune de tehnologie Low-volt, care este ușor de configurat și extins. Doar conectează-l cu prelungitorul inclus la instalația ta existentă Philips Hue Low-volt.

Luminile inteligente pentru exterior Philips Hue vin cu toate beneficiile sistemului Philips Hue și sunt făcute pentru a rezista oricăror condiții meteorologice. Luminile sunt reglabile pentru o ambianță perfectă și pot fi controlate prin aplicația Philips Hue, telecomandă, voce sau senzor de mișcare în aer liber. Conectează iluminatul inteligent de exterior la Philips Hue Bridge și profită de automatizările inteligente – setează luminile să se aprindă când ești aproape de casă sau automatizează luminile pentru a imita prezența ta în timp ce ești plecat.

Efectele noi creează seri confortabile și cine romantice

Noi efecte vor fi adăugate aplicației Philips Hue în primul trimestru al anului 2022. Primele efecte sunt „lumânare” și „șemineu”, care imită strălucirea blândă a luminii naturale a lumânărilor sau a unui șemineu plăcut pentru a crea atmosfera unei cine romantice sau a unei seri relaxante pe canapea. Pentru a obține o experiență și mai bogată, utilizează-le cu banda luminoasă în degrade Philips Hue Play, tubul de iluminat în degrade, sau lampa de masă ori lampadarul Signe în degrade.

„La Philips Hue, oferim cea mai avansată și personalizată experiență de iluminare inteligentă oriunde în casă, atât în ​​interior, cât și în exterior. Continuăm să dezvoltăm noi funcții plăcute pentru aplicația Philips Hue, de la experiențe captivante în întreaga ta cameră, până la noile efecte de „lumânare” și „șemineu”, care ajută utilizatorii noștri să creeze o ambianță extraordinară pe anumite lumini”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue la Signify.

Pe măsură ce Philips Hue inovează în mod constant, noile generații de lumini au capacități hardware îmbunătățite în comparație cu generațiile anterioare. Efectele de „lumânare” și „șemineu” folosesc aceste capacități îmbunătățite și funcționează pe toate luminile Philips Hue care sunt compatibile cu Bluetooth. Odată ce efectele sunt disponibile în aplicația Hue, vei putea vedea dacă corpul tău de iluminat este compatibil.

Pentru mai multe informații despre Philips Hue, vă rugăm să vizitați www.philips-hue.com.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...