Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Chat groups între Instagram si Facebook

Joi, Facebook a anunțat că va permite posibilitatea creării unui grup de chat între aplicatia de Messenger și Instagram.

Actualizarea reprezintă o mare ambiție a Facebook de a face aplicațiile sale să funcționeze bine între ele.

Compania aduce și alte funcții noi în aplicația de mesagerie. Sondajele vor fi disponibile în grupurile de chat din cadrul Instagram dar și în cross-chat-ul Instagram-Facebook.

Facebook a adăugat typing indicators în grupurile de chat de pe Messenger, astfel încât veți putea vedea când mai multe personae scriu un draft de mesaj.

De asemenea, funcția “Watch Together” va fi disponibilă pe Facebook, pentru a vedea un videoclip de pe Instagram împreună cu prietenii de pe Facebook.

Nici design-ul unu a fost lăsat la o parte. Noi teme de chat au fost adăugate în Messenger, inclusiv o temă “cottagecore”, inspirată din ultimul album al lui J Balvin.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...