Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Ce fac cei de la AMD în timp ce Nvidia anunță noua serie RTX 30

Zilele acestea Nvidia și-a anunțat noua serie de plăci video, GeForce RTX 3000, iar ceea ce promit producătorii este impresionant. În același timp majoritatea lumii a întors capul și spre AMD pentru a vedea răspunsul acestora, însă aceștia au anunțat două modele de biciclete. Da, ați auzit bine, două modele de biciclete.

Fanii AMD așteaptă cu nerăbdare anunțul noii serii RX 6000, însă AMD „pedaleaza” într-o altă direcție se pare. Cele două modele de biciclete disponibile sunt: AMD Custom Cruiser și AMD Custom Mountain Bike. Făcând o comparație cu plăcile video, putem spune că modelul Mountain Bike este echivalentul modelului XT.

Modelul Cruiser este lipsit de opțiuni, având o singură viteză disponibilă și frână fiind la pedală, în timp ce modelul Mountain Bike are niște opțiuni foarte interesante. Este dotat cu un schimbător de 21 Shimano, suspensie duală și roți pe 26 de inch.

De asemenea, ambele biciclete vin și cu câteva opțiuni la nivel de culoare. Ambele pot fi albe cu cauciucuri negre sau negre cu cauciucuri albe. Modelul Mountain Bike are și opțiunea de cauciucuri portocalii, pentru fanii Ryzen în special.

Toate modelele au un preț fix de 299 de dolari la care se adaugă 50  de dolari, însemnând taxele de livrare.

Oare așteaptă AMD să treacă hype-ul celor de la Nvidia pentru a se putea bucură de glorie? Vom afla acest lucru în săptămânile ce urmează, momentan în războiul lansărilor de plăci video îi declarăm campioni pe cei de la Nvidia și sperăm ca AMD să vină cu o replică demnă de concurat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...