Connect with us

Hi, what are you looking for?

featured

Cafeaua de dimineață – Gwent la purtător și cadouri pentru fanii Borderlands

Dacă Hearthstone nu mai satisface mofturile pasionaților genului trading card game, atunci poate cei de la CD Projekt RED au soluția. Gwent este un titlu din aceeași categorie, însă bazat pe universul jocurilor The Witcher, care, la rândul lor, sunt inspirate din romanele autorului polonez Andrzej Sapkowski. Gwent este un mini-game cu care își omoară timpul cei ce butonează The Witcher 3, dar developer-ii nu s-au rezumat doar la atât!

Între timp, Gwent a devenit și un joc stand-alone, care a câștigat o bază solidă de fani datorită mecanicilor interesante ale acestuia. Nu mai este vorba doar de noroc și de alte elemente trase la indigo de pe urma altor TCG-urilor, ci de o plănuire atentă a fiecărei mișcări și de alegerea corectă a fiecărei cărți în parte.

Gwent s-a metamorfozat într-un joc competitiv, a permis familiarizarea noilor-veniți cu elementele din lumea imaginată de Sapkowski și i-a adus împreună iubitorii de scenarii fantasy și pe cei ce caută strategia în jocuri.

Acum, este vremea ca și smartphone-urile să permită instalarea și jucarea acestuia. Într-o dimineață, mi-am pus întrebarea legată de o viitoare disponibilitate a jocului pe telefoanele inteligente. De parcă totul fusese plănuit dinainte, răspunsul a venit, în aceeași zi, sub forma unui scurt post din partea echipei CD Projekt RED.

Gwent va fi disponibil pe iOS în cursul acestui an, iar pentru versiunea de Android încă nu s-au afișat detalii sau vreo dată anticipată de lansare. Din fericire, studioul este încrezător în forțele proprii (și pe bună dreptate!), explicând faptul că și variantele pentru mobil ale jocului vor abunda în detalii vizuale sofisticate și în mecanici fidele originalului, datorită tehnologiei îmbunătățite și a optimizării serviciului GOG Galaxy pentru iOS și Android. Un momet perfect să suflu praful digital de pe pachetele mele de cărți din Gwent!

 

Multă voie bună se preconizează și în cadrul studioului Gearbox Software. După ceea ce pare a fi o eternitate, fanii primesc ce își doresc. Oficial, Borderlands 3 este pe drum. Trailerul este proaspăt scos din cuptor, dar necesarul de informații adiționale va fi satisfăcut începând cu luna viitoare, mai exact 3 aprilie. Ne pregătim pentru un nou capitol încărcat de ”cartoonish violence” (sună prea bine ca să traduc) și de acțiune iresponsabilă.

Cei cărora le lipsește planeta Pandora au șansa să o reviziteze cu ajutorul Borderlands: Game of the Year, care readuce atmosfera clasică din primul joc și o presară cu detalii vizuale îmbunătățite și cu multe bunătăți in-game, alături de modul co-op de până la patru jucători. Borderlands: Game of the Year apare pe 3 aprilie 2019.

Distracția nu se oprește aici. În meniu va figura și Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD (tot pe 3 aprilie), care împachetează Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2 și o droaie de conținut bonus (Add-ons, DLC-uri, map packs, numiți-le voi), expediindu-le către posesorii de console ”tunate”, adică PS4 Pro Enhanced, Xbox One X Enhanced, la 4K Ultra HD și HDR. Se pare că acest pachet va fi gratuit și va suporta și joaca split-screen pe un singur televizor.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...