Connect with us

Hi, what are you looking for?

featured

Cafeaua de dimineaţă – 8 ianuarie 2017

AMD furnizează deja partenerilor mostre din noile procesoare Zen+ pe 12nm, care urmează a fi lansate în luna aprilie, iar despre Zen 2 susţin că va folosi un proces de fabricaţie pe 7nm, că au finalizat deja designul şi că lansarea va avea loc în 2019, urmând un Zen 3 cândva prin 2020.

Samsung au demarat producţia chip-urilor de memorie DDR4 cu capacitate de 8Gb pe 10nm.

ASRock X399M Taichi este o placă de bază TR4 în format mATX, ce le permite utilizatorilor de procesoare AMD Threadripper să construiască sisteme de calcul mai compacte.

Placa de bază MSI B350I PRO AC pentru procesoare AMD Ryzen adoptă formatul mini-ITX, foloseşte un etaj de alimentare cu 6+2+1 faze şi este dotată cu o interfaţă WiFi Intel AC 3168.

Pentru segmentul e-Sports, BenQ au lansat monitorul ZOWIE XL2740, prevăzut cu panou Full HD de 27″ şi refresh de 240Hz.

Intel au introdus oficial primele procesoare cu soluţii grafice Radeon Vega, ce dispun de 4 nuclee x86 din generaţia a 8-a, 1 GPU Radeon RX Vega M şi 4GB HBM2, cu TDP-uri de 65 şi respectiv 100W.

Iar NUC-urile Hades Canyon sunt primele sisteme de calcul echipate cu aceste noi procesoare Intel.

Samsung au actualizat configuraţia lui Notebook 7 Spin prin adăugarea unui procesor Intel Core i5 de generaţia a 8-a.

Samsung au anunţat oficial procesorul pe 10nm Exynos 9810, prevăzut cu un grup quad-core Exynos M3 la 2.9GHz, un grup quad-core Cortex-A55 la 1.9GHz, GPU Mali-G72 la 700MHz, modem LTE CAT-18 şi resurse hardware dedicate sarcinilor AI.

Intel se pregătesc pentru o avalanşă de procese în masă pe fondul problemelor de securitate din jurul procesoarelor lor, mai ales că lansarea Coffee Lake a avut loc în condiţiile în care producătorul ştia de aceste vulnerabilităţi.

Aparent, o bună parte din NAS-urile WD My Cloud sunt livrate din fabrică prevăzute cu un backdoor.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...