Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Boxa portabilă pentru televizor, Sony SRS-LSR200

Sony anunță lansarea în Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibilă începând cu luna iulie în Marea Britanie, Germania, Austria și Elveția, iar din luna septembrie pe celelalte piețe europene în care este prezentă compania.

Datorită noului model SRS-LSR200 utilizatorii pot lua cu ei sunetul programelor TV favorite în orice colț al locuinței. Dispozitivul amplifică volumul și calitatea experienței de audiție oferite de televizor atunci când utilizatorul nu se află în apropierea lui. Cele trei difuzoare integrate oferă un sunet clar, profund și natural într-o zonă largă de audiție, iar tehnologia inovatoare Voice Zoom crește frecvențele audio ale dialogului. Fie că televizorul este greu de auzit, fie că pur și simplu își doresc să experimenteze o claritate audio sporită atunci când privesc emisiunile preferate alături de familie sau prieteni, SRS-LSR200 îi va ajuta pe utilizatori să audă și să urmărească mai bine derularea acțiunii și a dialogului de pe ecran.

Difuzor pentru amplificare vocală ce reproduce fidel vocea unei persoane

SRS-LSR200 are un difuzor central dedicat pentru amplificare vocală, poziționat între cele două difuzoare stereo amplasate în stânga și în dreapta. Acesta are rolul de a amplifica frecvențele sonore ale vocii și de a elimina interferența difuzoarelor laterale, reducând astfel la minimum distorsiunile și oferind o reproducere clară și îndrăzneață a sunetului.

Funcția „Voice Zoom” pentru a reproduce clar vocea progatoniștilor de pe ecran

Modelul SRS-LSR200 este echipat cu funcția „Voice Zoom” care detectează componentele vocii umane și o pun în valoare. Față de modul de redare stereo obișnuit, aceasta oferă și modul „Voice Zoom 1”, care aduce în prim plan vocea, dar și „Voice Zoom 2”, ce evidențiază frecvențele înalte. Utilizatorul poate comuta cu ușurință între moduri folosind butonul dedicat.

Telecomandă integrată ușor de utilizat

Modelul SRS-LSR200 vine cu o telecomandă integrată pentru controlarea televizorului de la distanță. În plus, noua boxă portabilă Sony are o plajă de volum extinsă, butoane ușor de utilizat și este rezistentă la umiditate.

Încărcare simplă

Boxa poate fi încărcată prin simpla ei poziționare pe baza de încărcare. O durată de încărcare de trei ore oferă o utilizare continuă de aproximativ 13 ore.

Conexiune wireless stabilă

Dispozitivul transmițător și boxele sunt conectate prin intermediul unei transmisii wireless one-to-one de 2,4 GHz, pentru o conexiune cu latență redusă, cu rezistență crescută la interferențe. Sunetul din televizor este redat simultan cu cel din boxă, pentru o experiență de audiție naturală.

Preț și disponibilitate

Boxa wireless portabilă pentru televizor Sony SRS-LSR200 va fi disponibilă pentru cumpărare pe piețele din Marea Britanie, Germania, Austria și Elveția începând cu luna iulie, iar pe celelalte piețe europene în care este prezentă compania, începând cu luna septembrie. Pentru mai multe informații, accesați www.sony.eu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...