Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

BenQ PhotoVue SW321C devine primul monitor din lume care obţine certificarea TUV Rheinland Anti-Reflex

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, a anunțat că monitorul PhotoVue SW321C a devenit primul monitor din lume certificat de TUV Rheinland pentru performanțe anti-strălucire și anti-reflex remarcabile, garantând rezultate profesionale pentru fotografi și editori video.

“Utilizând panoul A.R.T. care respectă certificarea TUV Rheinland, BenQ SW321C este primul monitor ce asigură profesioniștilor un afișaj care elimină strălucirea și reflexia pentru a simula pe ecran experiențele vizuale ce imită textura hârtiei”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. “În plus, cu software-ul exclusiv BenQ Paper Colour Sync, se păstrează consistența culorilor de la ecran la imprimare.”

Dezvoltat de producătorul de ecrane AU Optronics, A.R.T. oferă imagini realiste și clare, folosind pe suprafața ecranului un strat anti-reflexie ce ajută la protecția ochilor, oferind un confort ridicat în condiții de iluminare ambientală variate. Astfel, A.R.T. a devenit primul beneficiar al certificării “fără reflexie” din partea TUV Rheinland, cea mai importantă autoritate mondială în materie de testare și certificare a siguranței.

Bazată pe numeroase reglementări internaționale stricte, certificarea anti-reflexie de la TUV Rheinland recunoaște în mod semnificativ performanța superioară a raportului de contrast ambiental (ACR) al SW321C, asigurând o calitate superioară a imaginii în condiții de iluminare puternică și de diverse surse de lumină ambientală.

Fiind de ani de zile printre cele mai populare monitoare profesionale pentru fotografi și editori video, BenQ SW321C dispune de tehnologia exclusivă AQCOLOR pentru performanțe de culoare la standarde industriale, cu uniformitate și consistență a culorilor calibrate de experți, oferind cea mai bună platformă pentru editare foto și tipărire.

BenQ SW321C utilizează panoul A.R.T. pentru a produce un efect asemănător cu cel al hârtiei. Acest efect împreună cu software-ul BenQ Paper Colour Sync, asigură că fotografiile arată pe ecran exact ca cele de pe hârtie.

Oferind fotografilor și videografilor cele mai bune experiențe creative, cu o consistență a culorilor care simulează textura hârtiei pe ecran, BenQ va utiliza panoul A.R.T. pe toate modelele sale SW, pentru o performanță cromatică de neegalat, dincolo de standardul industriei.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...