Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

BenQ lansează un videoproiector Ultra Short Throw Laser True 4K

BenQ V6000/V6050 este un videoproiector laser 4K ce oferă o imagine de calitate, o gamă largă de culori și un design premium, care se integrează excelent în orice mediu. Modelul dispune de un spectru larg de culoare, fiind capabil să redea 95% din spectrul DCI-P3, vine echipat cu un senzor pentru protecția ochilor şi garantează un ciclu de 20.000 ore de funcţionare, cu suport HDR-PRO activat.

„V6000/V6050 înlocuieşte televizorul din sufrageria dumneavoastră cu o proiecție imensă de 100 inch.” a declarat Steve Chu, Președintele BenQ Europa. “Imaginile spectaculoase la rezoluție 4K, în culori HDR precise și luminozitate ridicată, combinate cu proiecția Ultra Short Throw și design-ul premium, îl fac să se potrivească perfect pe mobila din sufragerie.”

V6000/V6050 oferă performanțe 4K (3840 x 2160 pixeli) și 8.3 milioane de pixeli distincți pentru fiecare cadru. Foloseşte o sursă de lumina Laser, capabilă să genereze o luminozitate mai puternică, ce oferă şi o durată de viaţă extinsă pentru lampă de peste 20.000 de ore.

V6000/V6050 combină rezoluția 4K cu standardul de culoare DCI-P3, folosit în industria cinematografiei digitale, oferind o acoperire de 98% a spațiului de culoare DCI-P3 și 96% din spectrul Rec.709.

Echipat în exclusivitate cu tehnologia HDR PRO, BenQ V6000/V6050 suportă formatele HDR10 și HLG. HDR PRO încorporează tehnici de corecţie automată a culorilor și a tonurilor de culoare pentru a oferi o luminozitate mai mare și o imagine mai bine optimizată. Mai mult, noul videoproiector utilizează o tehnologie avansată de estimare și compensare a mișcării, numită MEMC. Aceasta, fluidizează videoclipurile şi compensează efectele de blur și slow motion.

Design-ul premium vine cu funcţii premium

Distingându-se de concurență printr-un design unic, V6000/V6050 este proiectat şi cu o trapă de protecţie a lentilei, care se închide automat atunci când proiectorul nu este utilizat, evitând astfel acumularea prafului și expunerea lentilei. Din punct de vedere al sunetului, acesta este asigurat de boxele frontale de 10W, concepute de treVolo. Acestea oferă un sunet bogat, puternic și fără distorsiuni.

O altă caracteristică importantă este senzorul Eye Protection Motion. Acesta detectează dacă cineva ridică proiectorul, oprind imediat sursa de lumină pentru a proteja ochii celor din jur.

Regăsim aici şi tehnologia DLP (Digital Light Proccesing). Aceasta a câștigat în 2015 premiul Academy Award of Merit Oscar și este utilizată în 90% din proiectoarele cinematografice digitale din toata lumea. V6000/V6050 integrează această tehnologie, oferind o calitate ridicată a imaginii pe termen lung, culori precise și luminozitate mare, fără mentenanță și fără degradarea imaginii în timp.

Pentru mai multe informații despre noile modele, vizitați paginile dedicate pentru V6000 și V6050.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

PC Garage dă startul astăzi la o nouă campanie din seria „Back to School”, unde timp de 34 de zile vor oferi cadouri şi...