Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

BenQ anunță monitorul OLED Mobiuz EX480UZ

BenQ a lansat astazi un nou monitor. De data aceasta este un OLED, probabil primul lor astfel de monitor, dedicat exclusiv gamerilor care sunt in cautarea unei imagini de cea mai buna calitate. Monitorul se numeste Mobiuz EX480UZ.

Tehnologia OLED depășește limitările monitoarelor LED tradiționale. Ecranul OLED oferă culori mai naturale și un contrast clar, iar timpii mici de răspuns îl fac ideal pentru gaming. Oferind un timp de răspuns de 0.1ms şi o rată de refresh la 120Hz, noul EX480UZ este ideal pentru cei care își doresc o experiență de gaming unică, în culori cât mai apropiate de realitate. Noul model din gama Mobiuz aduce
o paleta largă de culori și un spectru DCI-P3 de 98%, cu un Delta E <=2.

Folosind tehnologiile proprietare BenQ, EX480UZ dispune de HDRi pentru a optimiza automat detaliilefine, culorile și claritatea imaginii. De asemenea, butonul dedicat HDRi este amplasat pe grila frontală, fiind ușor de accesat în funcție de scenariu.

Black eQualizer este şi el prezent, pentru a scoate în evidență negrul profund și toate detaliile care se ascund în umbră. Acest artificiu tehnologic ajută gamerii să depisteze mai rapid inamicii care preferă să se ascundă în zonele întunecate.

Tot la capitolul tehnologii BenQ avem şi suita Eye Care, care filtrează luminile dăunătoare pentru a proteja ochii utilizatorului în sesiunile prelungite de joc, dar şi tehnologia Brightness Intelligent Plus care reglează automat luminozitatea ecranului și temperatura de culoare pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.

Fiind un monitor dedicat gaming-ului, modurile presetate de utilizare în funcție de scenariu sunt numeroase şi foarte bine alese. În funcţie de preferinţe se poate alege modul FPS, Cinema HDRi, Custom, Display P3, Game HDRi, M-Book, Racing, RPG, sau de ce nu sRGB. De asemenea, temperatura de culoare poate fi setată prin patru moduri presetate: Bluish, Normal, Reddish sau User Define.

În ceea ce priveşte sunetul, monitorul vine echipat cu un sistemul audio avansat format din două difuzoare de 5W și un woofer de 10W. Acesta este menit să ofere, alături de ecranul OLED, o experiență de gaming completă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...