Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Avantajele Windows-ului original

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine își poate instala o versiune autentică de Windows 10, fără a fi nevoie de activare la instalare. Bill Gates a făcut acest compromis pentru a lupta împotriva pirateriei și a versiunilor crack-uite de Windows, ce de multe ori aveau probleme la instalare.

Putem să-l instalăm gratis, dar merită oare și să achiziționam o licență? Răspunsul este da! Haideți să enumerăm câteva motive pentru care un Windows licențiat este mai bun, decât unul fără licență.

De cele mai multe ori pentru activarea ilegală a unui Windows este utilizat un crack, ce poate produce mai mult rău decât bine. Un astfel de crack vine foarte des la pachet cu viruși, troieni sau keyloggere ce pot afecta performanțele sistemului de operare sau va pot fura datele personale. Antivirusurile disponibile pe piață știu acest lucru și carantineaza de fiecare dată aceste crack-uri, însă foarte mulți utilizatori îl adaugă la excepții, astfel virușii își pot face de cap nestingheriți.

Un al motiv pentru a avea un Windows licențiat este accesul pe care îl oferă Microsoft la documente tehnice și seturi complete de manuale. De asemenea dacă în sistemul de operare apar erori, acestea vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil prin intermediul centrului de colectare a erorilor și actualizatilor.

Un sistem de operare licențiat se va mișca și mult mai repede, comparativ cu unul piratat și nu vom avea probleme în ceea ce înseamnă restart-uri sau blocări din senin.

Cel mai mare avantaj rămâne faptul că nu vei mai avea watermark-ul din partea dreaptă a ecranului ce îți spune să activezi Windows-ul și în același timp vei putea avea imagini de fundal pe desktop, fără ca acestea să dispară în momentul în care PC-ul este restartat.

Dacă te-am convins de avantajele unui Windows licențiat avem și o ofertă foarte bună de unde îl poți achiziționa. Prietenii de la One Deal oferă Windows 10 Pro la un preț de nerefuzat. La One Deal puteti regasi, de asemenea si licente pentru Microsoft Office, pentru Microsoft Windows Server sau licente pentru antivirus.

Pentru mai multe detalii puteti accesa link-ul: https://onedeal.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...

hardware

Intrati de curand pe piata din Romania, Gioteck este un producator de periferice din Marea Britanie ce a luat nastere in anul 2008. Produsele...