Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Aurora 7, laptopul cu 7 display-uri

Compania Expanscape a creat un prototip de laptop Aurora 7, ce are atașat o cutie neagră de mărimi considerabile, un șasiu pe care se extind cele 6 ecrane în jurul display-ului principal, fiecare dintre ele afișând propriile ferestre și aplicații.

De ecranul principal de 17,3 inci și rezoluție 4K, sunt atașate 3 ecrane de aceeași rezoluție și dimensiune. Deasupra display-urilor din stânga și dreapta, este un singur ecran de 7 inci și 1200p. Pe suportul de încheietură este montat un alt afișaj, de această dată tactil, de 7 inci și 1200p.

Toată magia ecranelor 4K este susținută de Nvidia GTX 1060. În interiorul laptopului regăsim un procesor Intel Core i9-9900K și 64GB RAM. Expanscape dorește să updateze întreg sistemul folosind Nvidia RTX 2070, alaturi de procesorul AMD Ryzen 9 3950x sau i9-10900K de la Intel.

Întreg ansamblul cântărește aproximativ 26 de kilograme și are o grosime de 4,3 inci.

În principal, acest laptop a fost creat cu scopul de a fi o stație de securitate mobilă, dar bineînțeles poate fi capabil să ruleze și jocuri. Desi folosește o baterie secundară de 148WH doar pentru a alimenta afișajele suplimentare, acesta depășește limita legală FAA, fiind interzis să zbori cu un asemenea gadget. Compania Expanscape a declarat că lucrează la acest aspect, dorind să elimine inconvenientul pentru prototipurile viitoare.

Deși în acest segment Aurora 7 concurează cu prototipul Razer Project Valerie, ce deține 3 ecrane, Expanscape susține că este dispus să-și vândă noul laptop, spre deosebire de Razer, care a ținut întregul proiect mai mult la stadiul de prototip.

Dacă doriți să cumpărați acest laptop, compania vă va cere să semnați un acord de nedivulgare, inderzicandu-ți să dezvălui public prețul, ceea ce înseamnă că acesta este destul de piperat.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...