Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

ASUS Republic of Gamers anunță seria ROG Phone 5

Seria ROG Phone 5 continuă filosofia de design ROG, construită pentru gameri cu ROG Vision, un afișaj matricial nou, amplasat pe spate – disponibil exclusiv pe ROG Phone 5 Pro și ROG Phone 5 Ultimate – care prezintă animații ușor de personalizat ca răspuns la o varietate de evenimente din joc și din sistem. Telefonul beneficiază de îmbunătățiri importante ale sistemului de control AirTrigger 5, iar puternicul sistem audio Game FX a fost revizuit pentru a oferi un sunet și mai captivant.

 

Îndrăznește să câștigi

Pentru a livra performanțe de top susținute, sistemul de răcire GameCool 5 al seriei ROG Phone 5 are o structură termică optimă, dispunând de centrarea procesorului, cu bateria împărțită în două unități, câte una situată pe fiecare parte a procesorului. Acest lucru asigură transferul simultan al căldurii generate de procesor pe toate marginile și colțurile carcasei, pentru o eficiență termică mai mare. Camera de vapori 3D remodelată și foițele de grafit extinse ajută la răspândirea uniformă a căldurii de-a lungul dispozitivului, pentru a reduce acumularea de căldură în zona de mijloc.

Complet restructurat, AeroActive Cooler 5 absoarbe și expulzează o cantitate incredibilă de aer direct din centrul telefonului – acolo unde este procesorul – conducând la o scădere de 10°C a temperaturii acestuia. Noul manager de performanță din Armory Crate include acum Modul X cu mai multe profiluri de sistem pentru a le oferi jucătorilor și mai multe setări și instrumente de reglare a performanței, astfel încât să poată adapta instantaneu telefonul la sarcina de moment. În plus, ROG Phone 5 Ultimate este primul smartphone din lume care folosește 18GB de memorie RAM LPDDR5, ceea ce mărește consistent performanța generală a jocurilor și aduce experiența utilizatorului la nivelul următor.

Îndrăznește să vezi

Ecranele de ultimă oră au reprezentat o semnătură ROG Phone încă de la bun început, iar seria ROG Phone 5 continuă această tradiție. Având o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, valoare de vârf în industrie, ecranul AMOLED de 144 Hz / 1 ms – fabricat de Samsung – oferă o experiență de joc super-fluidă, cu o latență tactilă ultra-scăzută. Reglate în colaborare cu Pixelworks, cea mai importantă companie de procesare vizuală, imaginile sunt îmbunătățite și mai mult cu o acuratețe a culorii Delta-E <1, noua tehnologie HDR, activă în permanență, îmbunătățește imaginile non-HDR, în timp ce ecranul este protejat de cea mai dură sticlă Corning Gorilla Glass Victus. Seria ROG Phone 5 este construită pentru a rezista – și construită pentru a câștiga.

Îndrăznește să te joci


Pentru a extinde atât timpul de funcționare a ecranului, cât și durata de viață a bateriei de 6000 mAh, seria ROG Phone 5 este optimizată cu noi reglaje software și mecanisme de economisire a energiei, incluzând o limită superioară de încărcare, încărcare constantă și încărcare programată îmbunătățită. Există, de asemenea, mecanisme pasive de economisire a energiei, pentru a limita aplicațiile inactive și a oferi cu până la 67% mai multă economie de energie. Seria ROG Phone 5 întotdeauna se auto-optimizează pentru cea mai bună eficiență energetică, indiferent de felul în care este utilizată. Încărcarea rapidă este asigurată de adaptorul HyperCharge de 65 de wați, care le oferă gamerilor un telefon încărcat în cel mai scurt timp posibil.

Viziune ROG inovatoare


ROG Phone 5 Ultimate și ROG Phone 5 Pro vor scoate în evidență jucătorii cu exclusivul ROG Vision, un afișaj nou, matricial, amplasat pe partea din spate, care nu a mai fost văzut niciodată pe telefon. ROG Phone 5 Pro are un ecran color ROG Vision, în timp ce ROG Phone 5 Ultimate are o versiune monocromă. ROG Vision poate afișa o varietate de animații interesante care arată dacă telefonul se încarcă, dacă există un apel primit, dacă modul X este activat și multe altele. Utilizatorii pot crea chiar animații personalizate pentru a-și face telefonul și mai personal.

Construit pentru jocuri


Controlul total este numele jocului pentru seria ROG Phone 5, iar sistemul de control AirTrigger 5, îmbunătățit considerabil, le oferă jucătorilor patru modalități distincte de a interacționa cu ROG Phone 5, oferind un nivel de control al jocului de neegalat. AeroActive Cooler 5 are acum și două butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de joc autentică, de tip consolă. Seria ROG Phone 5 acceptă un total fără precedent de 10 comenzi diferite, astfel încât jucătorii pot alege cu ușurință mișcările, pentru a se potrivi jocului lor. Într-un joc de curse, de exemplu, puteți roti telefonul pentru a direcționa, sau trage spre el pentru a frâna. Controlul jocului nu a fost niciodată atât de ușor. ROG Phone 5 Pro și ROG Phone 5 Ultimate dispun suplimentar de senzori tactili ascunși pe capacul din spate, care oferă funcțiile L2 / R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri. Acestea funcționează, de asemenea, împreună cu senzorii cu ultrasunete, butoanele AeroActive Cooler 5 și comenzile de mișcare, pentru a oferi un control complet și o experiență totală de joc. Sistemul audio GameFX al seriei ROG Phone 5 încorporează acum difuzoare duale simetrice cu șapte magneți, pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate. Optimizată în colaborare cu specialistul audio Dirac, calitatea sunetului generat va capta simțurile utilizatorului și le va duce într-o lume diferită.

Există, de asemenea, un conector pentru căști de 3,5 mm și un DAC ESS de înaltă calitate pentru procesarea audio fără pierderi. Aplicația de reglare AudioWizard a fost, de asemenea, complet regândită pentru a optimiza sunetul pentru diferite stiluri, inclusiv setările pentru jocuri, cinema și muzică. Sunetul GameFX de pe seria ROG Phone 5 oferă efecte audio clare în joc și peisaje sonore puternice la care jucătorii nu au visat niciodată. Pentru seria ROG Phone 5, am făcut echipă pentru unele dintre cele mai populare titluri de joc, pentru a le oferi utilizatorilor o serie de pachete tematice diferite, pentru personalizarea dispozitivului cu personajele și ecranele lor preferate. De asemenea, gamerii pot partaja, discuta și interacționa via ROG Connect, o comunitate online care este integrată în seria ROG Phone 5.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...