Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Asus: Noua serie de telefoane ZenFone 7

ASUS a anunțat mult anticipata serie ZenFone 7, cea mai puternică generație din familia de telefone ZenFone. Modelele ZenFone 7 Pro și ZenFone 7 dispun de prima cameră Flip triplă din lume, care ridică fotografia și filmarea pe telefon la un nivel nou, fără precedent. Seriile debutează cu camera Flip evoluată, cu un sistem format din trei camere spate și frontale, ce include o cameră principală Sony IMX686 64MP cu unghi larg, cameră cu unghi ultra-larg Sony IMX363 și cameră telefoto. Atât camera cu unghi larg, cât și cea cu unghi ultra-larg, suportă stabilizarea optică a imaginii care oferă focalizare optimă și fotografii și clipuri fără blur. ZenFone 7 poate înregistra clipuri video 8K și include funcții de înregistrare de nivel profesional precum HyperSteady, Wind Filter și Mic Focus. Ecranul AMOLED NanoEdge complet, de 6,67 inchi, 90 Hz / 1 ms, fără breton, are o acuratețe a culorilor Delta-E < 1, oferind efecte vizuale ultra-fluide și o fidelitate uimitoare a culorilor. Ecranul suportă, de asemenea, HDR10+ pentru efecte vizuale ca în realitate.

Flip Camera evoluată

Seriile ZenFone 7 dispun de revoluționara Flip Camera, un modul motorizat cu un sistem evoluat de trei camere foto, ce oferă aceleași capacități de înaltă rezoluție, indiferent dacă modulul este îndreptat frontal sau spre spate. Camera principală de înaltă rezoluție este Sony IMX686 64 MP cu unghi larg, tehnologie Quad Bayer și sensibilitate îmbunătățită la lumină pentru fotografii uimitoare – ziua sau noaptea. O cameră secundară, cu unghi ultra-larg are la bază un senzor Sony IMX363 cu autofocus cu detecție de fază dual-pixel pentru menținerea focus-ului precis pe subiecți, totodată această cameră suportă fotografierea macro de până la 4 cm, pentru cadre apropiate incredibil de detaliate. A treia cameră are obiectiv tele, care oferă zoom optic 3X și până la 12X zoom total cu stabilizare optică a imaginii și o tranziție insesizabilă între camere, în timpul înregistrării.

Camera cu unghi larg beneficiază de înregistrare video 8K 30 fps cu stabilizare electronică a imaginii, iar camera cu unghi ultra-larg oferă înregistrare 4K 60 fps, permițându-le utilizatorilor să captureze fiecare moment în detalii de înaltă calitate.

Auto Panorama poate utiliza acum camera cu unghi ultra-larg pentru fotografii panoramice vaste, captivante, iar Motion Tracking 2.0 urmărește automat subiecții și face zoom pentru a păstra subiectul în cadrul central. Modulul Flip Camera este construit din metal lichid și antrenat de un nou motor pas-cu-pas, mai simplu, dar mai puternic.

Un senzor de unghi a fost adăugat pentru un control mai precis al unghiului de rotire. Senzorul asigură, de asemenea, că Flip Camera este întotdeauna într-o poziție sigură și înregistrează cele trei poziții preferate ale utilizatorului pentru fotografierea în unghi și ajustarea rapidă. Un senzor de accelerație detectează dacă telefonul cade și retrage automat Flip Camera într-o poziție sigură.

Performanțe din noua eră, baterie monstru

ZenFone 7 Pro are la bază platforma Snapdragon 865 Plus, care oferă conectivitatea 5G multi-gigabit, performanță WiFi 6 avansată, jocuri la nivel de desktop cu grafică ultra-realistă, fotografii de înaltă rezoluție, de calitate profesională și experiențe AI intuitive. ZenFone 7 Pro are 8 GB memorie RAM LPDDR5 și 256 GB ROM UFS 3.1 pentru stocare masivă și viteze rapide de acces.

ZenFone 7 dispune de platforma mobilă Snapdragon 865 5G, cu până la 8 GB memorie RAM LPDDR5 și 128 GB ROM UFS 3.1. Seriile de telefoane ZenFone 7 au o baterie monstru de 5000 mAh ce oferă până la două zile de autonomie și suportă Quick Charge pentru încărcarea rapidă.

Ecran complet, uimitor

Seriile ZenFone 7 oferă o experiență de vizualizare pe tot ecranul, fără egal. Ecranul AMOLED NanoEdge complet, de 6,67 inchi, nu are breton și dispune de margini aproape invizibile, o rată de refresh de 90 Hz și un timp de răspuns de 1 ms pentru efecte vizuale captivante, fluide. Panoul oferă o acuratețe a culorilor Delta-E < 1, o gamă de culori de nivel cinema cu acoperire de 110% DCI-P3 și suport HDR10+ pentru detalii și culori ca în viața reală. Luminozitatea îmbunătățită de până la 700 niți favorizează citirea ecranului în orice condiții, iar tehnologia DC Dimming reduce pâlpâirea ecranului în condiții de iluminare redusă pentru o experiență confortabilă, oricând. Pentru protecția suplimentară a ochilor, ecranul este certificat prin testele și verificările efectuate de compania SGS drept un ecran Eye Care ce reduce nivelul de lumină albastră cu până la 70% comparativ cu cele mai multe ecrane LCD de telefon.

Prețurile și disponibilitatea vor fi comunicate pe 1 septembrie 2020.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...