Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

ASUS anunță ZenBook S (UX393)

ASUS a anunțat ZenBook S (UX393), un laptop premium ultra-portabil de 13,9 inchi, cu un aspect al ecranului în raport 3:2. ZenBook S are o grosime de 15,7 mm, o greutate de 1,35 kg și o construcție rafinată, cu o carcasă monobloc compactă și finisată cu precizie, care oferă în premieră o formă care sporește productivitatea. Este construit în jurul unui ecran tactil 3,3 K (3.300 x 2.200 pixeli) NanoEdge validat PANTONE, cu un raport de 3:2, care permite afișarea mai multor elemente pe ecran, oferind un spațiu de lucru vizual mai mare și reducând nevoia de a face `scroll` în ferestre. O baterie de mare capacitate de 67 Wh cu suport pentru încărcare rapidă oferă o autonomie de până la 12 ore pentru ZenBook S.

Noua și eleganta nuanță Negru de Jad contrastează cu marcajele în nuanța Cupru Roșu, iar un logo special ASUS descentrat de pe capac contribuie la atractivitatea vizuală a acestui design. Balamaua ErgoLift permite o poziție de tastare confortabilă pe tastatura spațioasă de la o margine la cealaltă, facilitând și un flux de aer îmbunătățit pentru sistemul de răcire.

Frumusețe irezistibilă, putere supremă

ZenBook S este o capodoperă fabricată cu mare precizie, cu o carcasă metalică monobloc pentru maximum de rezistență și o greutate redusă la doar 1,35 kg pentru portabilitate maximă. Designul compact de 15,7 mm grosime se potrivește în orice geantă fără nicio problemă, iar uimitoarea durată de viață a bateriei de până la 12 ore le va permite utilizatorilor să își lase încărcătorul acasă în deplasările scurte.

ZenBook S oferă încărcare rapidă pentru atingerea nivelului de 60% din capacitatea bateriei în doar 49 de minute, iar suportul ASUS USB-C Easy Charge permite încărcarea versatilă de la o gamă largă de încărcătoare USB-C de 5-20 volți, inclusiv modele certificate USB-C Power Delivery, încărcătoare din avioane, încărcătoare portabile și chiar și acumulatori.

 

Design uimitor 3:2

Modelul ZenBook S de 13,9 inchi introduce un nou aspect al ecranului, în raport 3:2, care este mai înalt decât formatul widescreen standard 16:9. Acest format, alături de marginile ultra-subțiri specifice ale designului NanoEdge, sporesc productivitatea permițându-le utilizatorilor să vadă mai mult conținut pe ecran, fără să fie nevoiți să deruleze, și facilitează citirea și crearea conținutului bazat pe text.

Această formă nouă și deosebită pune în valoare un ecran tactil NanoEdge uimitor, cu o rezoluție de top în clasa sa, de 3,3K (3.300 x 2.200 pixeli), care permite utilizatorilor să se bucure de imagini extrem de clare, cu detalii incredibile. Acest ecran ultra-luminos de 500 de niți are o excelentă lizibilitate în aer liber, iar pentru culori ultra-vii are o acoperire de 100% a spațiului de culoare DCI-P3 și de 133% din spațiul de culoare sRGB. Ecranul este, de asemenea, Validat PANTONE pentru a asigura o acuratețe a culorilor din clasa profesională, ceea ce îl face ideal pentru sarcini vizuale creative.

Puternic și clar

Cea mai recentă generație a 11-a de procesoare Intel Core din ZenBook S oferă performanțe îmbunătățite, care facilitează multitasking-ul și aplicațiile de productivitate și divertisment. Procesoarele Intel Core i7 de până la generația a 11-a includ un cip grafic puternic Intel Iris Xe pentru performanțe grafice integrate de nivel desktop. ZenBook S este echipat, de asemenea, cu un SSD M.2 ultra-rapid PCIe 3.0 x4 de până la 1 TB și de cel mai recent standard Intel WiFi 6 (802.11ax) îmbunătățit de tehnologia ASUS WiFi Master, pentru un nivel general superb al performanței și stabilității.


ZenBook S include toate porturile I/O necesare unui stil de viață mobil și intens, având porturi de dimensiune completă HDMI și USB Type-A, precum și porturi USB-C Thunderbolt 4, care suportă încărcare rapidă, ecrane externe 4K UHD și transferuri de date cu până la 40 Gbps. De asemenea, există și un cititor de carduri MicroSD pentru schimbul facil de date cu dispozitivele mobile.
ZenBook S include cea mai recentă versiune MyASUS, o colecție de aplicații și instrumente ASUS utile, care îi ajută pe utilizatori să obțină tot ce se poate de la sistemul lor ZenBook S. MyASUS include instrumente care facilitează transferul de date dintre un telefon cu iOS sau Android și ZenBook S.

ZenBook S este disponibil cu inovatorul ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent. Pentru logare fără parolă, Windows Hello lucreaza în tandem cu o cameră cu infraroșu (IR) montată pe ZenBook S pentru a face logarea rapidă și ușoară, chiar și în medii slab iluminate.

Nu în cele din urmă, noul ZenBook S beneficiază și de tehnologia ASUS de anulare a zgomotelor asistată de AI. Aceasta se bazează pe o vastă bază de date creată prin machine-learning, pentru a identifica cu precizie și a elimina tot felul de zgomote ambientale, de la țăcănitul tastaturilor, la conversațiile din birou, oferind sunet cu o claritate de cristal pentru apeluri vocale sau videoconferințe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

mobile

Noile modele anunțate: Redmi 9, 9A și 9C confirmă în continuare misiunea Xiaomi, aceea de a aduce tehnologie de top pentru toată lumea. Redmi...