Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

“Aspirator” si reduceri pentru Apple AirPods

Una dintre cele mai mari frici ale unui deținător de caști fară fir, este pierderea mult mai ușoară a acestora.

Deși majoritatea producătorilor promit că aceste dispozitive se potivesc perfect, șansa de a ieși din urechi este una foarte mare și des întâlnită.

Pentru Japonia, aceste căști pierdute au devenit o problemă. Potrivit unui raport din CultofMac (via The Japan Times), au existat aproximativ 850 de cazuri de căști pierdute în 78 de stații de metrou, doar în zona Tokyo, în perioada Iulie-Septembrie a acestui an.

De multe ori, oamenii își dau seama că le lipsesc dispozitivele și cer să fie găsite. Astfel, pentru a găsi o soluție în acest sens, East Japan Railway Co s-au alăturat Panasonic pentru a crea un dispozitiv, de tip aspirator, care să poată ridica aceste caști căzute.

Acest dispozitiv, este testat în stația Ikebukuri, iar rezultatele au arătat că este mai eficient decât un instrument de captare. Fară acesta, declară oficialii stațiilor de metrou, colectarea și recuperarea acestor caști, era o povară.

Deși, până acum dispozitivele de captare, aveau o rată de succes acceptabilă, dar nu comparabilă cu acest aspirator, căști precum Apple AirPods, erau dificil de prins, deoarece se pierdeau sau blocau prin pietriș. Astfel prin acest aspirator, căștile sunt mult mai ușor de recuperat.

Și dacă tot veni vorba de AppleAirPods, iar black Friday-ul ne bate la ușa, Amazon anunță reduceri pentru aceste caști, prețul scăzând de la 130$ la 100$, fiind cel mai accesibil preț de până acum, ale unor Apple AirPods, oferta fiind valabilă în acest weekend.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...