Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Among Us lansează o nouă hartă în joc

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o nouă hartă, dar și un nou outfit pentru caracterele simpatice din joc

Compania InnerSloth a anunțat  prin intermediul contului de Twitter, că va lansa a patra hartă ce va fi disponibilă în joc: “Iată o privire specială asupra noii hărți Among Us”.

Tweet-ul este doar un teaser, deoarece mai multe detalii vor fi dezvăluite pe 10 decembrie, în cadrul premiilor “The Game”, unde jocul Among Us a fost nominalizat la două dintre cele mai importante titluri: “Best Multiplayer” și “Best Mobile Game”.

Noua hartă se bazează pe Toppat Clan Airship, din seria Henry Stickin, fiind ultimul joc creat de cei de la InnerSloth. Această hartă, va fi a patra, alaturandu-se celor deja existante: “The Skeld”, “Mira HQ” și “Polus”.

De asemenea, noul outfit al caracterelor, va fi bazat pe un amestec de culori violet și gri, accesorizat cu o mustață roșie și lungă.

Deși jocul a fost lansat din 2018, acesta a devenit popular abia anul acesta, fiind astfel un exemplu de “afacere” care a prosperat în perioada pandemiei. Among Us este “copilul mai mic” al arhi-cunoscutului joc “Mafia”, în care impostorii trebuie să-i omoare pe toți colegii de echipă, fară a fi prinși. Membrii echipei, pot căștiga, doar dacă indentifica și votează impostorul, finalizând de asemenea toate sarcinile desemnate.

InnerSloth, anunță că vor anula Among Us 2, deoarece vor să se concentreze pe prima versiune, făcând-o cât mai interesanta și “cu priza la public”. Și pentru că popularitatea aduce și lucruri negative, hackerii și trișorii, nu au încetat să apară. Așadar compania a anunțat că se va focusa pe eliminarea celor ce încalcă regulile jocului.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...