Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Alexa poate fi și Moș Crăciun

Pentru că sărbătorile de iarnă nu puteau fi trecute cu vederea de cei de la Amazon, Alexa va primi un nou update, iar tu vei putea interacționa chiar cu “Moș Crăciun”.

Ca să activați această opțiune trebuie doar să spuneți “Alexa, enable ‘Hey Santa’ ” iar acesta va putea canta melodii specifice Moșului, să facă glume, să spună povești sau pur și simplu să răspundă la comenzile basic la care Alexa vă raspunea.

Amazon a creat și câteva întrebări tricky. Ca de exemplu “Hei Moșule, sunt obraznic sau drăguț?”, la care “Moșul” vă poate pune o serie de întrebări pentru a afla dacă veți primi cadouri sau cărbuni, în ziua de Crăciun.

Printre funcțiile impresionante pe care Moșul Alexa le deține, se numără și recitarea lui Pi cu peste 12 zecimale.

Amazon ne-a obinuit cu astfel de update-uri drăguțe prin care oferă o personalitate aparte asistentului personal. De la Samuel Jackson, Shaq și Melissa McCarthy, Amazon a intensificat plăcerea de a avea o Alexa în case.

Spre deosebire de vocile menționate mai sus, funcția de “Moș Crăciun” va fi disponibilă gratuit. Așadar, doar spuneți “Alexa, enable ‘Hey Santa” iar Moșul va fi “asistentul dumneavoastră personal”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...