Connect with us

Hi, what are you looking for?

software

Adobe lansează Creative Cloud Express

Cum online-ul acaparează piața din întreaga lume, sunt dezvoltate tot mai multe tool-uri prin care viața creatorilor de conținut să fie mai ușoară.

Așadar, Adobe lansează Creative Cloud Express. O aplicație ce include versiuni basic ale instrumentelor de editare video și de imagini, efecte AI și o bibliotecă vastă de fonturi, toate sub o interfață simplificata și user-friendly.

Creative Cloud Express este dedicată celor care nu doresc să-și petreacă foarte mult timp în fața tutorialelor de pe internet, cum este în cazul Photoshop unde trebuie să te documentezi destul de bine înainte de-a-l folosi pentru a-l utiliza la adevăratul lui potențial. Pare direcționată către manageri de rețele sociale, deținători de mici business-uri și către toți cei care nu au o pregătire în design-ul grafic.

În momentul deschiderii aplicației, veți avea posibilitatea de a selecta unul dintre template-urile puse la dispoziție, pentru a crea un flier, un facebook post, un story pe Instagram, o coperta de carte, și așa mai departe.

Aplicația va fi gratuita, însă funcțiile suplimentare precum accesul la imaginile Adobe Stock va fi posibil doar la achiziționarea unui abonament de 10$ pe lună.

Creative Cloud Express se lansează astăzi și este disponibilă pe iOS, Android și web.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...