Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Adobe face partajarea proiectelor între Photoshop și Illustrator posibilă

Telemunca e tot mai răspândită în lume, din cauza condițiilor speciale impuse de vremurile pe care le trăim. Totodată, share-uirea proiectelor și lucrul concomitent al mai multor oameni cu un anumit fișier, devin din ce în ce mai greu de făcut.

Astfel, Adobe s-a gândit la acest aspect și vine cu un nou update, ce va permite mai multor utilizatori să lucreze pe același fișier în programele Photoshop, Illustrator și Fresco.

Funcția se numește “invite to edit”, care vă permite introducerea adresei de mail al unui coleg/colaborator, ulterior primind acces la fișierul la care lucrați împreună.

Din păcate, colaboratorii nu vor putea lucra live la același fișier cu tine, dar vor putea face modificări proprii, să salveze și să sincronizeze modificările lor în pc-ul tău.

Dacă un utilizator deja editează în fișierul în care dorești să intri, ți se va oferi posibilitatea de a face o copie sau de a așteptă până când editorul curent a terminat de făcut modificări în fișier. Această funcție, nu imita exact editarea în stil Google Docs, dar dorește să fie mai ușoară decât trimiterea între editori prin e-mail al fișierului .

Această funcție, va fi disponibilă pentru fișiere cu extensie .PSD și .AI salvate în cloud-ul Adobe.

Adobe a anunțat că lucrează la această funcție încă dn luna ocombrie a anului trecut, compania construind în mod constant mai multe funcții de colaborare în Creative Cloud, în ideea de a face platforma mai rapidă și eficientă, astfel încât utilizatorii să-și poată muta cu încredere documentele în ea. Recent, Adobe a actualizat caracteristica ce permite transmiterea documentelor către alte persoane cu scopul review-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...