Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

Adio, BlackBerry

Începând de astăzi, 4 Ianuarie, orice telefon sau tableta care rulează sistemul de operare propriu BlackBerry, nu va mai funcționa “în mod fiabil”.

Indiferent că rulezi BlackBerry 7.1, 10, o versiune anterioară sau sistemul PlayBook (dedicat tabletelor BlackBerry), nu vei mai avea garanția că poți suna persoane, nu vei mai putea utiliza date mobile sau serviciul SMS.

Probabil aceasta informație nu vă frapează, dat fiind faptul că nu e prima dată când se preconizaeaza acest deces. Compania a avut un declin lent de-a lungul anilor, astfel BlacBerry Limited, compania mamă, trecând la vânzarea de Securitate cibenetica, scoțând din lumina reflectoarelor evoluția tehnologiei telefoanelor sale.

Deși în 2013 compania încerca să se repună singură pe picoare prin intermediul sistemului propriu de operare BlackBerry 10, în 2015 a trecut la fabricarea dispozitivelor Android, însă și aceasta variantă a eșuat.

Așadar, pentru BlackBerry principala activitate va rămâne bine-cunoscutul QNX, noutățile din partea companiei în categoria telefoane și tablete fiind “de domeniul istoriei”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...