Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Acer își extinde seria pentru creatori ConceptD cu noi Notebook-uri, Desktop-uri și Monitoare

Acer anunță astăzi o nouă suită de notebook-uri, desktop-uri și monitoare premium ce extend gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru creatori.

Noua suită cuprinde gama de notebook-uri ConceptD 3 care include notebook-ul convertibil ConceptD 3 Ezel pentru creatorii aflați mereu în mișcare, desktop-ul ConceptD 100 pentru creatorii de conținut care lucrează în studiouri de creație și un trio de monitoare ConceptD, precum ConceptD CP5, ConceptD CP3 și ConceptD CM3, pentru profesioniștii în grafică.

Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesioniștilor din întreaga lume, de la studenți în design și pasionați de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori.

Notebook-urile ConceptD 3 Ezel și ConceptD 3 – Creativitate mobilă

Destinată studenților la design, designerilor independenți și micilor studiouri de proiectare, selecția completă de notebook-uri ConceptD 3 de înaltă performanță este acum disponibilă. Suficient de puternică pentru a gestiona lucrări CAD de dimensiuni medii și complexe cu viteză și acuratețe, gama de notebook-uri ConceptD 3 Ezel și ConceptD 3 are ca prioritate specificațiile de performanță a afișajelor oferite. Noile dispozitive vin cu un design mai subțire și mai ușor, cu ecrane de 14 și 15,6 inci, ideale pentru editarea și prezentarea lucrărilor de către utilizatorii mobili.

ConceptD 3 Ezel

ConceptD 3 – Libertatea de a crea

Laptopul performant ConceptD 3 are un design atemporal și permite munca și creativitatea mobilă. Ideal pentru cei care preferă dispozitivele tradiționale și cu 20 de ore durată de viață a bateriei, acesta oferă creatorilor flexibilitatea de a edita și de a-și prezenta lucrările oriunde s-ar afla. Alimentat de NVIDIA Quadro T1000 (ConceptD 3 Pro) sau GeForce GTX 1650Ti și de noile procesoare Intel Core H din generația 10, dispozitivul este conceput special pentru a gestiona toate lucrările 2D sau 3D cu acuratețe vitală a culorilor pe un model de 14 sau 15,6 inci FHD validat PANTONE.

ConceptD 3

Desktop-ul ConceptD 100 – Eliberează-ți creativitatea

Desktop-ul ConceptD 100 este ideal pentru design 2D intensiv și modelare CAD 3D la nivel de începători, adresându-se nevoilor specifice ale creatorilor profesioniști și sălilor de clasă multimedia. ConceptD 100 este echipat cu un procesor puternic Intel Core din a 9-a generație și grafică NVIDIA GeForce sau Quadro, permițând creatorilor să accelereze prin sarcini și fluxuri de lucru. Acest PC cu dimensiuni reduse este echipat cu stocare până la 256GB pe un SSD ultrarapid, conectivitate completă și 32GB RAM DDR4, permițând creatorilor să utilizeze simultan toate aplicațiile esențiale, fără întârziere. Ventilația frontală și laterală mențin temperatura scăzută și asigură un nivel de zgomot de sub 40 dBA, echivalentul unei biblioteci.

ConceptD 100

Monitoarele ConceptD CP5 și CP3 – Vizualuri incredibil de precise

Monitoarele ConceptD CP5 și ConceptD CP3 se adresează creatorilor de grafică profesioniști, editorilor video și animatorilor care necesită un monitor performant, cu o precizie excepțională a culorilor și compatibilitate fiabilă. Ambele monitoare sunt concepute pentru cei care își doresc rezoluție, acuratețe și o gamă largă de culori, capacitatea de a lucra cu conținut HDR, rate de refresh ridicate și un ecran mare care facilitează procesul de proiectare.

Modelul CP5271U V are o precizie a culorii Delta E<1 și este validat PANTONE cu 1,07 miliarde de culori. Pentru o calitate delicată a imaginii, acesta oferă o rezoluție WQHD 2560×1440, VESA DisplayHDR 600, este compatibil cu Adaptive-Sync și overclockabil la o rată de refresh de 170 Hz, ceea ce îl face ideal pentru editare video profesională și CG. Acoperind 99% din spațiul color Adobe RGB și beneficiind de un timp rapid de răspuns de 1 ms (GTG), noul monitor asigură imagini bogate și realiste.

Monitorul ConceptD CP3, destinat, de asemenea, creatorilor profesioniști, editorilor video, animatorilor și graficienilor, are specificații similare și suportă 98% din gama de culori DCI-P3, rezoluție WQHD 3840×2160, cu o rată de refresh de până la 165 Hz, precum și VESA DisplayHDR 400.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...