Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Planuri mari pentru Apple în 2021

Deși au fost zvonuri încă de anu trecut despre acest dispozitiv, Apple anunță că vor introduce pe piață AirTag-urile, dar și dispozitive de realitate augmentată și multe altele anul acesta.

Potrivit unei note de cercetare a analistului Ming-Chi Kuo, MacRumors anunță câteva particularități ale dispozitivelor AirTag. Se așteaptă ca acestea să ajute utilizatorii să țină evidența obiectelor personale, precum genți, rucsacuri, portofele, chei și așa mai departe, locația acestora fiind transmisă direct pe dispozitivele Apple ale utilizatorilor.

Tot cei de a MacRumors, au obținut câteva capturi de ecran prin care AirTag-urile pot fi gestionate și găsite și prin  aplicația “Find my app”.

De altfel, se zvonește că Apple lucrează la o pereche de căști de realitate augmentată dar și la o pereche de ochelari, însă Kuo nu a fost tocmai specific în afirmațiile sale. Funcțiile de realitate augmentată existând pe iPhone-uri și iPad-uri, dar fiind foarte ambigue.

După cum ne-am obișnuit, Kuo a declarat că Apple intenționează să lanseze noi AirPod-uri, primele sale dispozitive cu afișaje Mini-LED și Apple Silicon Mac-uri. Din surse neoficiale, se zvonește că noul iPad Pro de 12,9 inci și Macbook-ul cu afișaj Mini-LED, vor fi lansate în 2021, oferind o gama de culori mult mai bogate.

Apple a anunțat deja că vor să facă o tranziție totală a gamei Mac la Apple Silicon, în aproximativ 2 ani, având mai multe modele zvonite în curs de desfășurare, inclsiv un iMac de 24 de inci reproiectat și un Mac Pro-like desktop mai mic.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...